Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 14–20 травня

Овен.

Зайві поспіх та емоційність загрожують значними фінансовими втратами і сварками із близькими. Ведучи справи, радьтеся з фахівцями, щоб уникнути помилок. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота..

Телець.

Важливо реально оцінювати свої можливості. Холоднокровність у всіх ситуаціях забезпечить блискучі результати. Не забувайте про інтереси близьких. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

Близнюки.

Вдалий час для реалізації творчих задумів, саме зараз вони можуть принести прибуток. Проявіть ініціативність та рішучість. Робота забиратиме багато часу, але розширить коло ваших знайомств. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

Рак.

Оптимізм сприятиме виконанню будь-якого завдання й залученню однодумців. Від начальства краще триматися подалі, йому не сподобається ваша ініціативність. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Лев.

Доведеться багато працювати, тож не розпорошуйтеся на дрібниці, візьміться за одну справу і зробіть її якісно. Можете розраховувати на підтримку друзів. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

Діва.

Уникайте ризикованих угод. Впорядкуйте свій спосіб життя, не втягуйтесь у круговерть чужих проблем. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

Терези.

Постарайтеся не панікувати і спокійно розібратися у проблемах, що виникли. Зараз не бажано щось змінювати в особистому житті. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

Скорпіон.

Фортуна вам усміхатиметься. Можливі перспективні пропозиції від надійних партнерів, довгоочікуваний прибуток. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Стрілець.

Виникне бажання щось змінити – зовнішній вигляд, роботу, сімейний стан. Що ж, вперед! Будьте обережні, контактуючи з новими людьми. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Козеріг.

Ви опинитеся на гребені хвилі, у вихорі нових зустрічей і знайомств. А от на роботі не варто вередувати та чіплятися до дрібниць, будьте терпимими до колег. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота..

Водолій.

На перший план вийде робота – безліч важливих справ і несподіваних завдань навіть у вихідні потребуватимуть від вас чималих зусиль, які навряд чи оцінить начальство. Стережіться, щоб не стати жертвою шахраїв. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця..

Риби.

Справ очікується багато, доведеться мобілізувати всі внутрішні резерви для їхнього вирішення. З’явиться можливість втілити в життя давні задуми. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Telegram Channel