Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Андрій ПОКРОВСЬКИЙ: «Без свідомих людей не буде розвитку ні міста, ні країни»

Фото свідомі.укр.

Андрій ПОКРОВСЬКИЙ: «Без свідомих людей не буде розвитку ні міста, ні країни»

Засновник громадянського руху «Свідомі», бізнесмен і депутат Луцької міської ради Андрій Покровський (на фото) розповів, для чого створили таку платформу і закликав небайдужих громадян приєднуватися до команди: «Без свідомих й активних людей не буде розвитку ні міста, ні країни»

«У бізнесі я досяг багато. Відвідав багато країн. Маю можливість жити і працювати в будь–якій із них. Але я не хочу, щоб мої діти, наші громадяни залишали свої домівки і шукали кращої долі за кордоном. За час своєї бізнесової діяльності та депутатства зрозумів, що успішну країну, успішне місто можна побудувати лише самим, об’єднавшись з іншими свідомими та відповідальними людьми. Упевнений, що однодумців багато. Саме тому ми з колегами створили громадянський рух «Свідомі», — ​заявив Андрій Покровський.

Не можна нарікати на негаразди і сподіватися, що хтось упорядкує державу чи рідне місто. Треба єднатися та брати відповідальність на себе.

Не можна нарікати на негаразди і сподіватися, що хтось упорядкує державу чи рідне місто. Треба єднатися та брати відповідальність на себе, переконаний обранець громади.

«Громадянський рух «Свідомі» — ​не тимчасовий проект, а платформа для відповідальних людей, що гуртуються для розвитку рідного міста. Це об’єднання, в основі якого чіткі принципи, що грунтуються відповідно до загальнолюдських цінностей: відповідальність, активність та дієвість, орієнтація на успіх, самодостатність, економічний добробут і патріотизм, толерантність», — ​розповів пан Покровський.

Засновник політсили має за мету об’єднати зусилля тисяч свідомих і відповідальних лучан, допомогти спрямувати енергію на розвиток міста.

У громадянському русі «Свідомі» передбачається три рівні членства: прихильник, учасник, лідер.

«Бачиш себе частиною нашої команди? Заповнюй анкету на нашому сайті! Приєднуйся до команди однодумців громадянського руху! Свідомі громадяни — ​успішна країна!» — ​закликає Андрій Покровський.

Руслан ПИЛИПЧУК

Telegram Channel