Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Колишні регіонали роблять ставку на Тимошенко*

Волинь-нова

Колишні регіонали роблять ставку на Тимошенко*

Екс-прес-секретар президента-втікача, нардеп попередніх скликань від Партії регіонів, радник Віктора Януковича в 2011-му та 2013 роках Ганна Герман публічно підтримала лідера  ВО «Батьківщина» на виборах глави держави, заявивши, що країні потрібен такий президент, як вона. Тому що Юлія Тимошенко зможе повернути дружбу з Росією

Сергій СИДОРУК

Про це пані Герман розповіла в ефірі російського радіо «Комсомольська правда».
«Думаю, що з неї буде непоганий президент України», — ​прокоментувала вона заяву Юлії Володимирівни про участь у виборчій гонці.

На зауваження про те, що пані Тимошенко багато хто вважає чудовою акторкою, Герман відповіла: «Мені здається, вона зможе знайти компроміс з усіма сусідами України, зможе повернути розірвані зв’язки…»
На думку екс-прес-секретаря, їй вдалося знайти спільну мову з Росією і таким чином «вдасться знову принести мир до нашої країни» та «збалансувати взаємини».

При цьому Герман вважає, що Тимошенко не варто розраховувати на підтримку Заходу.

 Пазл починає складатися дуже швидко: спочатку Медведчук віддає Тимошенко свої телемайданчики для виступів, а потім регіонали починають завуальовано підігравати Леді Ю.

Вона заявила, що в Україні та в інших державах повалення Януковича називають помилкою і вважають незаконним, тож прийде час — ​історія також поставить тут свої крапки над «і».
«Історія скаже, що Янукович зробив усе для того, щоб в Україні не почалася громадянська війна. І він виїхав з країни не через страх, що його вб’ють, що він такий-от боягуз. Він поїхав, щоб його фігура не стала яблуком розбрату ще більше, щоб не почалася громадянська війна. І так він не допустив війни принаймні в основній частині України, хоча, звісно, не вдалося зберегти мир на Донбасі», — ​наголосила колишній нардеп.

Пані Герман вважає, що головна гра Януковича ще не зіграна. Він повернеться у велику політику та знайде справедливий суд у світі.
«Якщо він не знайде його в Україні, я думаю, він піде шукати справедливий суд і він готовий сьогодні до правди, тому що правда на його боці. Він готовий сказати цю правду світові і не боїться справедливого суду — ​от що дуже важливо», — ​сказала Герман.

На думку українського блогера Мирослава Олешка, всі ми добре пам’ятаємо, як Герман була радником Януковича, найближчою людиною і з посмішкою дивилася на знищення Євромайдану та вбивство Небесної сотні. Сьогодні вона намагається зорієнтувати прихильників Партії регіонів, кого підтримати на найближчих виборах.

Пазл починає складатися дуже швидко: спочатку Медведчук віддає Тимошенко свої телемайданчики для виступів, а потім регіонали починають завуальовано підігравати Леді Ю.
Мирослав Олешко на сайті replyua.net зазначає: недарма політичні експерти прогнозують, що між людьми Януковича та Тимошенко є домовленість про підтримку на президентських виборах в обмін на закриття кримінальних справ і можливість повернутися в Україну, наприклад, того ж таки Віктора Януковича.

«Українці мають об’єднатися у 2019 році так, як ніколи раніше, щоб не допустити реваншу тих, хто нас убивав», – ​вважає Мирослав Олешко. 

Telegram Channel