Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинь: коротко про головне

Волинь-нова

Волинь: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

Російський актор Михайло Пореченков, який активно підтримує ДНР і навіть стріляв в українських військовослужбовців із гранатомета, став рекламним «обличчям» онлайн-таксі «Навігатор – Луцьк». Ситуацію активно обговорюють користувачі соціальних мереж. «Таксі Навігатор! А це нічого, що Порєчєнков відвідував сєпарів і стріляв по українських позиціях? А ви його фотку використовуєте для реклами таксі. У нас тут, типу, війна. Не знали? Завтра хоронимо бійця з Волині», – пише пастор Сергій Шараєвський.

 

338 466 гривень заборгувало за теплопостачання Державному комунальному підприємству «Луцьктепло» Головне управлiння Нацiональної полiцiї у Волинськiй областi. Ще більше недоплатили Волинська обласна друкарня (511 701 гривень) та Зелене господарство Луцька (469 784 гривень).

 

2 мільйони гривень на реконструкцію міського парку культури і відпочинку імені Лесі Українки подарував Ковелю з нагоди дня міста народний депутат Степан Івахів. А ще політик подбав про музичний сувенір – мешканців міста порадували концертом Таяна та гурт «Ляпіс-98».

 

Фестиваль світязького пончика вперше відбудеться на центральному пляжі волинської водної перлини в Шацьку 13 липня. Гостей частуватимуть смачною випічкою та влаштують тематичні конкурси, а місцеві господині зможуть позмагатися в конкурсах на найсмачніший і на найбільший за розміром пончик (одночасно відбуватиметься реєстрація рекорду), а також на кращу композицію із цих смаколиків та на найоригінальніший твір про нього.

 

Оригінальну зупинку громадського транспорту – у ній замість звичайних дерев’яних опор дах підтримуватимуть триметрові «олівці» — встановили у Княгининку поблизу Луцька. У селі ведуть роботи з облаштування екозупинок, одна з них буде габіонова (коробчата конструкція із сітки, заповнена природним каменем) – у формі книжки.

Telegram Channel