Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Усмішка втратила білизну? Допоможуть лимонний сік, апельсин і лаврове листя

Процедурами не слід зловживати.

Волинь-нова

Усмішка втратила білизну? Допоможуть лимонний сік, апельсин і лаврове листя

Куріння, споживання міцного чаю, кави та інших напоїв, які фарбують зуби в темний колір, — усе це може призвести до пожовтіння емалі. Такий відтінок не дуже привабливий, і з часом відбиває будь–яке бажання усміхатися

Та не засмучуйтеся. Відбілити зуби можна навіть у домашніх умовах. У цьому допоможуть:

харчова сода

Нанесіть її на зубну щітку та втирайте в зуби. А ще можна додати трохи розпушувача для тіста до зубної пасти та використовувати її щодня, як зазвичай.

лимонний сік

Підготуйте пасту із солі (або соди) та лимонного соку. Втирайте цю суміш у зуби кілька хвилин, потім добре прополощіть рот.

яблучний оцет

Змішайте невелику кількість його із содою до утворення густої пасти. Нанесіть її на зуби та почистіть їх. Ретельно прополощіть рот великою кількістю холодної води.

апельсинова шкірка та лавровий лист

Це дуже ефективний метод відбілювання, хоча й маловідомий. Необхідно змолоти невелику кількість цих інгредієнтів. Нанести суміш на зуби і рівномірно розподілити її. Потім потерти зуби щіткою і прополоскати рот.

Та все ж застосуванням цих порад не варто зловживати (особливо тими, де є лимон та сода). Такі складники можуть надто подразнювати емаль, і з часом зуби стануть чутливими. Процедури слід повторювати через кілька тижнів.

Telegram Channel