Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«ОЙ, ОЧІ ДІВОЧІ…»

Фото kurdoglo.ru.

«ОЙ, ОЧІ ДІВОЧІ…»

Вони — не лише дзеркало душі, а й ще жіноча зброя. Їхню привабливість у всі віки намагаються передусім підкреслити. Якщо від інших косметичних засобів представниці прекрасної статі можуть відмовитися, то від туші для вій — майже ніколи. Цікаво, що її замінити практично немає чим, хоча суперечки про шкідливість цієї косметики ведуться на кожному кроці

Тут дуже багато залежить від торговельної марки. На жаль, продукцію відомих брендів часто підробляють і за високою ціною продають товар низької якості, що містить небезпечні для здоров’я речовини. Ніхто не говорить про те, що справжня дорога косметика не шкідлива, але якщо дотримуватися правил гігієни, нанесення і зняття туші, то ризик для здоров’я — мінімальний.

1. У туші, що подовжує вії, є волокна шовку або нейлону, що прикріпюються до вій, внаслідок чого візуально подовжують їх. Багато провідних виробників виготовляють цей засіб у подвійних флаконах: з однієї сторони — біла маса (волокна), з іншої — сама туш. Наносячи косметику кілька разів, не перестарайтеся: вії можуть стали дуже громіздкими.

При покупці краще не економити: віддайте перевагу фірмі, яка має велику кількість позитивних відгуків і працює на ринку не перший рік.

2. Засіб для збільшення об’єму містить частинки воску, що робить вії товстішими, а отже, більш пухнастими. Така туш додає погляду виразності. Слід звернути увагу на щіточку: ворсинки повинні бути максимально розподіленими, щоб восковий склад рівномірно розміщувався по довжині вій. Деякі фахівці рекомендують користуватися спеціальною додатковою щіточкою, яка мусить бути в стандартній упаковці.

3. Вигином щіточки з короткою щетиною або ж із рівними ворсинками туш з ефектом підкручування красиво завиває вії і робить погляд загадковим. Це досягається завдяки смолі та кератину. Висихаючи, вони злегка стягують вії, аби загиналися вгору.

4. Особливо уважними треба бути, використовуючи водостійку туш. Її рекомендують застосовувати лише за необхідності (під час відпочинку на морі або за вологих погодних умов), а не щодня, адже має у своєму складі компоненти, які підвищують ймовірність випадання вій, сприяють появі алергії. Перед нанесенням такого макіяжу, ділянки навколо очей змащують кремом, який захищає чутливий, тонкий шар шкіри від опіків та інших травм. І для його видалення потрібно використовувати спеціальні засоби, здатні м’яко очистити очі. Слід звертати особливу увагу на маркування: має бути «moisture proof», адже «water proof» свідчить про те, що туш просто стійкіша до води, ніж звичайна.

Загалом застосування цього косметичного засобу не повинно негативно позначитися на здоров’ї, але за умови використання різноманітних бальзамів із вітамінними компонентами. Важливим чинником є відпочинок для вій, тобто щодня на ніч необхідно знімати макіяж за допомогою спеціальних засобів. Змінювати туш слід не рідше одного разу на 3 місяці, оскільки в щіточці скупчуються мікроби і бактерії, здатні викликати різні захворювання, наприклад демодекоз. Якісний засіб не тільки збільшує об’єм і довжину вій, а й добре захищає їх від вітру, сонця, пилу.

При покупці краще не економити: віддайте перевагу фірмі, яка має велику кількість позитивних відгуків і працює на ринку не перший рік. Звертайте увагу на термін придатності: оптимальний — близько трьох місяців, а для туші в сухому вигляді — майже півроку. Користуйтеся цими рекомендаціями і купуйте лише кращу косметику — ваші вії заслуговують на це!

Джерело: dovidkam.com.

Telegram Channel