Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 6 — 12 серпня

ОВЕН. Добре б знизити навантаження й темп роботи. Вам буде  властива особлива прямолінійність, але постарайтеся все-таки не посваритися з друзями. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. У вас може виникнути лише одна проблема, що ускладнює  взаємини з навколишнім світом, — прагнення осягнути неосяжне. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

БЛИЗНЮКИ. Ви будете особливо милі та вишукані, вам набридне проза життя. У вихідні ваша  наполегливість принесе позитивні зрушення.  Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

РАК. Не переоцінюйте своєї значимості, щоб не порушити баланс  з навколишнім світом. Особливо велика небезпека зіпсувати стосунки з колегами. В особистому житті виявіть усю свою дипломатичність. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

ЛЕВ. Вам практично нічого не вдасться зробити для себе, однак дії альтруїстичного характеру будуть мати приголомшуючий успіх. Сприятливий день — середа, несприятливий —  вівторок.

ДІВА. Не перевантажуйте себе понаднормовою роботою, вона все  одно не втече від вас. На вас чекає конструктивна розмова з начальством, вас почують і оцінять. Вихідні бажано провести в колі близьких людей. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ТЕРЕЗИ. Ви притягуєте до себе увагу, часто захоплені погляди. Однак від цього можна швидко втомитися. Женіть геть від себе непевність і сумніви, тому що настав ваш час. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

СКОРПІОН. Якщо ви повірите у себе й у власні можливості, вам удасться здійснити свої бажання та мрії. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Заради досягнення мети вам доведеться пожертвувати вільним часом і своїми планами. Справи краще вести чесно та відкрито: тільки в такий спосіб ви зможете уникнути проблем.  Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

КОЗЕРІГ. Усі події будуть проходити досить м’яко й неспішно.  Вам же важливо пливти за течією й не шукати для себе додаткового навантаження.  Краще зайнятися повсякденними справами. Спілкування з друзями та однодумцями  порадує. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ВОДОЛІЙ. Можливі нестандартні ситуації, впоратися з ними  зможете завдяки спритності та рішучості. Намагайтеся виконувати свої посадові обов’язки на совість. Вихідні присвятіть будинку і дітям. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

РИБИ. Бажано співставляти свої бажання з можливостями, і не обіцяти того, чого ви не зможете зробити. Ці дні можуть принести багато проблем і непорозумінь. Постарайтеся зосередитися на найголовнішому. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.
 

Telegram Channel