Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Найрезонансніші події краю одним абзацом

«Агенти ФСБ. Кров наших моряків на ваших руках» – таким написом  розмалювали стіни єпархіального управління УПЦ (МП) у Рівному та облили їх червоною фарбою. Причетних до цього інциденту в єпархії не називають. 

Сертифікат ініціатив Євросоюзу та Східного партнерства за успішну реалізацію проектів з енергетичної політики на об’єктах соціального напрямку отримав міський голова Дубна Василь Антонюк.  Зокрема, програма стосувалася будівництва автономної твердопаливної котельні в школі №7, утеплення дитячих виховних закладів. Церемонію вручення відзнаки проводив директор групи підтримки України Генерального директорату по сусідству і розширенню Єврокомісії (DG NEAR) Петер Вагнер разом із лідерами проектів та програм.

200 гривень – саме стільки просять у Рівненській обласній лікарні за можливість зробити рентгенівський знімок... собаки. Про це повідомила, додавши відео розмови з лікарем, одна з мешканок міста, дивуючись, чи можна на медобладнанні, призначеному для діагностики людей, обслуговувати тварин, хоч і домашніх. У медзакладі наразі обіцяють з’ясувати всі обставини цієї справи, зокрема вислухати версію рентгенолога, котрий фігурував на ролику.

«Зебру» на перехресті вулиць Осипова та Степана Бандери в Рівному комунальники  намалювали від руки й під лінійку та ще й по болоті. Нашвидкуруч зроблена розмітка пішохідного переходу з’явилася одразу після того, як неподалік цього місця нещодавно авто збило школяра. Фото хвилястих ліній, виконаних без відповідних трафаретів, виставили в соцмережі. Директор «Рівнемжк­буду» Сергій Демчук запевняє, що то через поспіх, і з часом це  виправлять. Малюнок нанесли дорогою емульсією, яка могла би протриматися на дорозі декілька років, якщо не змиється разом із брудом, на який її нанесли. «Яке місто, такі й перфекціоністи», – коментують фотокористувачі. 

Telegram Channel