Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинь: коротко про головне

Волинь-нова

Волинь: коротко про головне

Найрезонансніші події краю одним абзацом

4-річний лучанин Андрій Маха потрапив у Книгу рекордів України як дитина-воротар, котра має найменший зріст –  94 сантиметри. Маленького спортсмена привітав експерт Національного реєстру рекордів України Павло Горішевський, вручивши сертифікат рекордсмена. Хлочика відзначили також у 1-му турі дитячого ярмарку футзалу в номінації «Кращий воротар».

Яна Власюк із Нововолинська, яка наразі проживає в США, отримала титул «Краса Європи» у фіналі Міжнародного конкурсу «Mrs. Globe» (Місіс Земна куля), що проходив у Китаї. Дівчата показали себе в конкурсах представлення, дефіле в купальниках і вечірніх сукнях. Наша землячка продемонструвала національне українське вбрання. Вона також увійшла до ТОП-30 серед 65 учасниць.

На Іваничівщині відбувся ХХХІІ турнір із баскетболу на приз Юрія Лелюкова. Днями виповнилось 34 роки від того трагічного дня, коли вчитель початкової військової підготовки   ціною власного життя врятував 26 учнів 10-го класу від смертоносного вибуху бойової гранати. За кубок боролися шість команд із шкіл Мишева, Луковичів, Павлівки, Бужанки, «НВК №1 - гімназії» та ЗОШ №2 імені Юрія Лелюкова.  

Другу частину фільму «Червоний» знімають у Турійському районі. «Вперше була свідком того, як твориться кіно. Цікаво! Захопливо! Велелюдно! Незважаючи на морозець, усі учасники непростого відтворення минулого в сучасному працювали злагоджено і вміло, знімаючи продовження кінострічки «Червоний», – поділилася враженнями у «Фейсбуці» місцева мешканка Оксана Калюжна. n

Telegram Channel