Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Волинь: коротко про головне

Волинь-нова

Волинь: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

63, 5 млн грн виділив Євросоюз на каналізацію біля Світязю. Ці кошти надійшли до бюджету згідно з грантовим договором щодо реалізації проекту «Покращення екологічної ситуації в Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь» у рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща—Білорусь—Україна 2014—2020 рр.». Депутати Шацької райради на позачерговій сесії внесли відповідні зміни до районного бюджету.

 

70 бригад «швидкої» допомоги на Волині можуть не доїхати на виклики до хворих через проблеми з пальним. За словами виконувача обов’язків головного лікаря обласного Центру екстреної допомоги і медицини катастроф Володимира Шмаля, на автозаправках не хочуть обслуговувати їх за талонами.

 

«Укрзалізниця» звернулася до Камінь-Каширської міської ради з проханням дозволити закриття залізничної станції в місті, яка використовується для обслуговування товарних потягів. Основний клієнт, котрий відправляє звідси потяги, — місцевий лісгосп. Підприємство за останні 6 місяців завантажило лісодеревиною лише 70 вагонів, вивантажило 73. Тож таке господарювання нерентабельне.

 

У Вараші учням школи № 4 пропонують харчування у вигляді «шведського столу». Це дасть змогу дітям спробувати різні страви або обрати з кількох запропонованих на свій смак. Так їх годуватимуть уже з початку наступного року, одразу після зимових канікул. 

Telegram Channel