Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Рівне: коротко про важливе

Волинь-нова

Рівне: коротко про важливе

Найрезонансніші події одним абзацом

Сім’я Ващищуків із Млинова прикрасила свій двоповерховий будинок «розумними» гірляндами, які вмикаються під музику завдяки комп’ютерній програмі. Щовечора о 19-й годині вони влаштовують світлове шоу для всіх охочих. Тепер сюди на своєрідну виставу зі світла та музики збираються сусіди і мешканці селища. 

Лікаря Тараса Хвеся, який у Рівненській обласній лікарні робив рентген тваринам, звільнили з роботи. Медик не заперечував, що цей факт мав місце. Написав пояснення, розкаявся і подав заяву на звільнення. Втім, сам лікар вважає своє звільнення несправедливим: «Я ж на цьому бізнес не робив»,  пояснює він. 

Жінку, яку перед Новим роком збили на дорозі біля Костополя, що на Рівненщині, так і не впізнали. Її поховали як невідому коштом міської ради.  

Члену міськвиконкому Рівного Ніні Скибі спалили авто з одягом для дитбудинку.  Жінка каже, що не має ворогів і їй ніхто не погрожував. З чим пов’язаний підпал – пояснити не може. «Ціла машина була дитячих речей. Я збиралася якраз сьогодні їхати в дитбудинок. Треба було тим дітям, якими опікувалася, курточки. Я поклала речі в авто, щоб зранку поїхати до них», - розповідає. Ніна Скиба є керівником Жіночої сотні Рівного, працювала парамедиком в АТО і сама виховує дитину. Загалом за тиждень у Рівному згоріло 4 автомобілі. 

У Рівненському аеропорту приземлився літак АН-26, який знімався в бойовику «Нестримні» разом із Сільвестром Сталлоне, Джеймсом Стейтеном та іншими відомими акторами. Killa (таке ім’я отримав літак за українською реєстрацією) виконуватиме вантажні перевезення й базуватиметься в Рівному.  

Telegram Channel