Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Необачність коштувала студентові життя

Тараканівський форт.

Фото radiotrek.rv.ua.

Необачність коштувала студентові життя

На території архітектурної пам’ятки державного значення «Тараканівський форт», що в Дубенському районі на Рівненщині, загинув хлопець

Поліцейські районного відділу поліції на місці події попередньо встановили, що троє рівненських студентів приїхали у село Тараканів, аби побувати у пам’ятці ХІХ століття — фортифікаційній споруді. Оскільки була темна пора доби, 20–річний хлопець не помітив закінчення опорної стіни і, ступивши вперед, упав з висоти близько 10 метрів на кам’яні залишки будівлі.

20–річний хлопець не помітив закінчення опорної стіни і, ступивши вперед, упав з висоти близько 10 метрів на кам’яні залишки будівлі. 

 Від отриманих травм він одразу помер. Студенти самі дістали товариша з ями. Рятувальники на ношах доставили його до карети «швидкої» допомоги. Але лікарі лише констатували смерть потерпілого.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події у межах досудового розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з позначкою «нещасний випадок».

Валентин СТАВСЬКИЙ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel