Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Прийшли за грошима та золотом, а забрали життя

Волинь-нова

Прийшли за грошима та золотом, а забрали життя

Минулої п’ятниці близько другої години ночі до поліції надійшло повідомлення від 47-річного жителя села Велицьк Ковельського району, що в його помешкання через вікно вдерлися невідомі особи в масках

Погрожуючи зброєю, вони вимагали гроші та ювелірні вироби. На місце події одразу виїхали керівництво ГУНП в області та слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що зловмисники, застосувавши пристрій травматичної дії, вбили 70-літнього батька заявника. Поранення отримав і син. Його госпіталізували.

Погрожуючи зброєю, вони вимагали гроші та ювелірні вироби.

Введено в дію оперативний план «Сирена». Здійснюються необхідні заходи, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до скоєння цього кримінального правопорушення та притягнення винуватців до відповідальності.

Слідчі поліції Волині відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій) та п.6 ч.2 статті 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в лютому 2019-го в Турійську поліцейські оперативно розкрили розбійний напад на 73-літнього місцевого жителя. У листопаді минулого року правоохоронці затримали псевдополіцейських, котрі готувалися вчинити розбійний напад на підприємця.

Віктор ГОМОЛЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel