Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Докладемо усіх зусиль, щоб ваша праця була безпечною

Волинь-нова

Докладемо усіх зусиль, щоб ваша праця була безпечною

Шановні працівники, роботодавці, колеги!

Робота у сфері охорони праці вимагає постійного контролю, спрямованого на те, щоб людина, яка прийшла на виробництво, була захищена та впевнена, що стан устаткування, яке використовується, безпечний і що на підприємстві працедавцем робиться все необхідне, щоб попередити можливість нещасного випадку або аварії.

Рівень виробничого травматизму в країні має не збільшуватись, а зменшуватись.

Ми ставимо перед собою доволі амбітну, але абсолютно реальну мету — при постійному зростанні промислового виробництва рівень виробничого травматизму в країні має не збільшуватись, а зменшуватись. І ми докладаємо всіх зусиль, щоб праця людей була безпечною.

Основною метою державної політики в цій сфері є збереження життя, здоров’я і працездатності громадян у процесі їхньої трудової діяльності. Тому недарма цьогоріч гаслом заходів до Всесвітнього дня охорони праці є «Безпечне та здорове майбутнє праці».

З нагоди професійного свята — Дня охорони праці — бажаю всім міцного здоров’я, незгасної життєвої енергії і наснаги, здійснення всіх ваших найзаповітніших задумів. Нехай вони завжди знаходять розуміння і підтримку в серцях людей, а ваші мудрість та ділові якості примножують трудові здобутки нашої країни.

З повагою директор ДП «Волинський експертно-технічний центр Держпраці» Андрій Міцевський.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel