Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

Рівненська обласна рада дозволила передачу міжнародного аеропорту «Рівне» в концесію, тобто в управління приватному інвестору. Це чи не єдиний шлях виходу з економічного становища, що склалося. Наразі летовище не має коштів для того, щоб розраховуватися з боргами. Обласний бюджет ці гроші також виділити не може.

Наразі летовище не має коштів для того, щоб розраховуватися з боргами.

* *

Приладів нічного бачення вартістю 138,84 тисячі гривень передав рівненським військовослужбовцям з 55-го окремого полку відомий волонтер і телеведучий Сергій Притула. Шоумен дотримався обіцянки, виголошеної під час останнього концерту в Рівному. Приладдя вже у військовій частині й готове до використання, повідомили в полку.

* *

30% опіків тіла отримали двоє семирічних дітей унаслідок вибуху пляшки з рідиною для розпалювання вогнища. Хлопчики гралися у дворі багатоповерхівки під наглядом батьків. За будинком їхній сусід якраз розпалював мангал, тож вони побігли подивитися. Коли чоловік лив рідину для розпалювання, раптово вибухнула пляшка. На дітях миттєво загорівся одяг. На крики хлопчиків одразу прибігли батьки, які викликали «швидку». Загрози їхньому життю нема.

* *

У Здолбунові посеред дороги розквітла клумба. Місцеві активісти, аби привернути увагу місцевої влади та шляховиків, засипали велику яму, яка утворилась посередині проїжджої частини, землею та висадили квіти. Фотографії клумби вони опублікували у спільноті «Я паркуюсь як мудак-Рівне».

* *

105-ліття відсвяткував найстаріший мешканець Рівного Мефодій Федоров. До міста чоловік приїхав після Другої світової війни на службу в управління МВС, де пропрацював до 90 років. Діти Федорова розповіли, що батько не вживав алкоголю і не курив. Усміхнений ювіляр зустрічав гостей у сорочці та краватці (на фото).

 

* *

У Рівному дитина наштрикнулася оком на металеві грати вікна одного з покинутих приміщень у цьому будинку. «Швидка» прибула на місце і забрала дитя до медичного закладу, де його прооперували. Хлопчик утратив багато крові, в офтальмологічному відділенні спеціалісти борються за око потерпілого.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel