Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Пропоную роботу  за кордоном. Сексуальну...»

Жінки - не товар!!!

Фото shkola.ostriv.in.ua.

«Пропоную роботу за кордоном. Сексуальну...»

Оперативні підрозділи Північного регіонального управління Держприкордонслужби у взаємодії з УСБУ та ГУНП у Волинській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми

Організували його українець та громадянин однієї з країн Європейського Союзу. В поле зору оперативних співробітників вони потрапили ще в квітні цього року. Встановлено, що зловмисники шукали серед мешканок Волинської області молодих жінок, які перебували у скрутному матеріальному становищі, та під приводом працевлаштування мали намір відправити їх за кордон для подальшої сексуальної експлуатації.

В поле зору оперативних співробітників вони потрапили ще в квітні цього року.

Цими днями було попереджено спробу вивозу жертв торгівлі людьми: спільна слідчо–оперативна група в пункті пропуску «Рава–Руська» на Львівщині затримала чоловіка, який на замовлення фігурантів намагався переправити трьох громадянок України. Одночасно в місті Запоріжжі затримано організатора каналу. Під час обшуку його помешкання вилучено речові докази. Стосовно іншого організатора злочину — іноземця — тривають заходи щодо притягнення його до відповідальності.

Оксана ПЕТРІВ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel