Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
А «Монстри фітнесу» –  ще й інтелектуальні монстри! (Відео)

Що за предмет ми заховали у гарбузі?

Фото Youtube.com.

А «Монстри фітнесу» – ще й інтелектуальні монстри! (Відео)

Принаймні, із завданням нинішнього туру їхня наставниця справилася заввиграшки, ніби крутила педалі на велотренажері чи «жонглювала» кілограмовими гантелями у залі. Так що, шановна ведуча оздоровчого відеопроєкту «Скинемо зайве» на нашому сайті volyn.com.ua Олю Філюк, сьогодні на цій сторінці ми прорекламуємо твоїх конкуренток із Ковеля. Чи партнерок? :)

Але насамперед повторимо це легке для «Монстрів фітнесу», але не для всіх, запитання.

«Гарбуз із секретом» – 24 (2019)

Одне із західних видань провело опитування, в якому цікавилось у респондентів, чи готові вони за мільйон «баксів» вирушити на роботу, в чому мама народила? Більшість, звісно, була «за». Причому на це давали згоду в середньому четверо з п’яти чоловіків і дві з п’яти панянок. Проте одна дама сказала, що сьогодні — точно не погодилась би, а ось якби її попередили про це за місяць із гаком — тоді так.

У гарбузі ми заховали предмет, який дає пояснення такому відтермінуванню часу панянкою і виконує в її ситуації роль своєрідного стимулятора. Підозрюємо, що він є у більшості з вас дома, а також на «Укрпошті», в АТБ (так, це реклама — ☺), навіть використовується у професійному боксі…

Що за предмет ми заховали в гарбузі?

Щоб довго не розкачуватися, одразу зацитуємо історію, авторка якої отримає від нас заслужені 150 гривень призових.

«Цього разу розгадка прийшла просто блискавично — це слово «ваги». Адже я є тренером у жіночому фітнес–клубі «Монстри фітнесу», що у Ковелі. Кому ж як не тренеру знати, з якою метою приходить у клуб більшість жіночок — схуднути?!! — написала нам у своїй історії Ірина Малиновська. — Причому найбільший сплеск відвідуваності спостерігається за місяць до свят — Нового року і 8 Березня. Чомусь існує хибна думка, що за такий час можна привести себе у форму. Ні! Так швидко не буває!»

Сперечатися я, Грицько Гарбуз, не буду, бо по–гарбузячому вважаю, що хорошої людини має бути багато. А ось наш редакційний фітнес–тренер Оля Філюк, можливо, і запропонувала б парі. Принаймні в новому сезоні оздоровчого відеопроєкту «Скинемо зайве», який незабаром з’явиться на сайті volyn.com.ua, вона обіцяє досягнути зі своїми підопічними вражаючих результатів…

Переможців просимо надіслати на адресу редакції копії першої та другої сторінок паспорта та ідентифікаційного коду.

Крім пані Ірини, правильну відповідь у своїх есемес–посланнях дали ще 10 учасників конкурсу. Проте переможців, як ви знаєте, має бути лише двоє. І ми знову вдалися до жеребкування. А допомогла нам у цій справі прима Волинського обласного академічного музично–драматичного театру імені Тараса Шевченка, народна артистка України Людмила Приходько, яка зараз ніжиться на березі озера Пісочного у Шацькому районі.

З легкої руки (точніше, неповторного голосу) пані Людмили по 100 гривень отримають Наталія Новосад із села Ощів Горохівського району Волинської області і Вадим Третяк із селища Велика Писарівка Великописарівського району Сумської області.

Переможців просимо надіслати на адресу редакції копії першої та другої сторінок паспорта та ідентифікаційного коду. А нам час оголошувати нове завдання.

«Гарбуз із секретом» - 30 (2019)

 

 Цього разу ми поклали у нашу схованку цей предмет. Те, що роблять за його допомогою, у нас асоціюється з популярною і, звісно, філософською піснею лідера «Машини часу» Андрія Макаревича. А ще більше — з неймовірно популярною українською піснею–побажанням. І — з величезною швидкістю. Та смертельною силою, яка народжується завдяки цьому предмету.

Що виготовляли завдяки цьому предмету, який ми заховали у гарбузі?

Слово-відповідь треба надіс­лати до 9 серпня 2019 року тільки у вигляді sms–повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775 (наприклад: «М’яч», «Три богатирі», «Світлана Костюк»).

Увага: з одного номера можна відправляти лише одне sms! Цей номер і братиме участь у жеребкуванні при розіграші призових 200 гривень, якщо правильних відповідей буде більше двох.

А ще спеціальний приз — 150 гривень — отримає той, хто в листі на поштову адресу (43 025, Луцьк, просп. Волі, 13) чи електронну ([email protected]) найяскравіше опише, як шукав чи шукали правильну відповідь.

До зустрічі!

 

Якщо у ню – то щоб усі ахнули!

Газета «Віклі ворлд ньюс» провела опитування у 5 крупних містах США, щоб з’ясувати, хто погодиться за 1 мільйон доларів вирушити на роботу, в чому мати народила

«Так» сказали 84% чоловіків. А ось жінки виявилися більш сором’язливі: лише 20 відсотків готові були продемонструвати свої принади.

Щоправда, пояснення, можливо, криється в словах однієї з учасниць опитування, яка готова була роздягнутися догола, якби її попередили за кілька тижнів до цього, щоб вона змогла… скинути зайву вагу!

Грицько ГАРБУЗ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel