Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
І стоматкабінет новий,  і вулиці відремонтовані

Зрушення є!

Фото: lyuboml.rayon.in.ua

І стоматкабінет новий, і вулиці відремонтовані

Жителі Столинсько–Смолярського старостинства Рівненської сільради, що в Любомльському районі, активно обговорювали важливі та перспективні питання на зустрічах із сільським головою Володимиром Крижуком

За період роботи ради в новому форматі в кожному населеному пункті старостинського округу частково проведено поточні ремонти приміщень ФАПів, у перспективі — перекриття приміщення клубу села Будники. У Столинських Смолярах облаштовано і відкрито новий стоматологічний кабінет, де діти та окремі категорії дорослого населення громади одержуватимуть безоплатну допомогу.

Крім того, завершено ремонт доріг із білощебеневим покриттям на вулицях Молодіжній у селі Будники, Центральній в Рогових Смолярах, частини вулиці Садової в Столинських Смолярах. Облаштоване вуличне освітлення в селах Столинські Смоляри і Будники, розроблено кошторис — на Гороховище.

Майже в кожному селі люди говорили про створення рекреаційних зон біля наявних водойм та місць відпочинку.

Присутніх на зустрічах жителів хвилювала проблема відкриття другої групи дитсадка в Столинських Смолярах, а також земельні питання. Майже в кожному селі люди говорили про створення рекреаційних зон біля наявних водойм та місць відпочинку. Для можливої реалізації цих питань небайдужі жителі старостинства взяли участь у конкурсі мініпроектів і пройшли відбір. А це дасть змогу спільно облаштувати зони спорту та відпочинку за рахунок бюджету участі.

Мирослава СЛИВА.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel