Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 16 – 22 вересня

ОВЕН. Будь–який прояв оригінальності з вашого боку буде сприйматися оточуючими неоднозначно. Не варто впадати в крайнощі. Ви блискуче продемонструєте свій професіоналізм. У вихідні варто зайнятися благоустроєм квартири або дачі. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. На роботі справи просуваються успішно. Ви наберете гарний темп. Багато чого зможете встигнути, було б бажання. У вихідні із друзями влаштуйте пікнік. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

БЛИЗНЮКИ. Саме час зайнятися важливою справою, яка давно відкладалася. Це обіцяє прибуток. На вихідних на вас очікують цікаві поїздки і зустрічі. Кохана людина вас порадує. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

РАК. Гарний час для продуктивної роботи й ділових зустрічей. Ви відмінно зарекомендуєте себе в колективі. Зверніть увагу на події, які відбудуться з вами у вихідні. Вони не випадкові. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ЛЕВ. Оточуючі почнуть розуміти, чого ви насправді варті. Не розчаруйте їх, виявіть свої приховані таланти. Чим активніший спосіб життя для себе оберете, тим краще для вас. Вихідні присвятіть домашнім справам. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ДІВА. Постарайтеся не впадати в паніку, а вчасно виправляти допущені помилки. Не варто дратуватися через дрібниці і звертати увагу на недоречні зауваження. Бажано не слухати пліток і не брати участь в інтригах. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ТЕРЕЗИ. Не варто засмучуватися, якщо вам доведеться зіштовхнутися з певними перешкодами в особистій або професійній сферах. Можливі зміни, які підуть вам на користь. Не починайте нових серйозних справ. У вихідні приділяйте більше часу дітям. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

СКОРПІОН. Настає період зміни вашого світосприйняття, ймовірний перегляд духовних цінностей. Не пускайте в душу зневіру, діліться позитивом і енергією. На вас чекає велика радість і солідний прибуток. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Доведеться чимало сил віддати роботі, зараз не час лінуватися й уникати відповідальності. Виявіть терпіння і постарайтеся не сперечатися з начальством, від цього тільки виграєте. Покращаться стосунки в сім’ї. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

КОЗЕРІГ. Прекрасний період для сміливих і енергійних дій. Склалися сприятливі обставини для досягнень у професійній сфері. У вихідні дні ймовірні цікаві знайомства, не варто проводити цей час на самоті. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ВОДОЛІЙ. Проєкти, що призупинилися, почнуть поступово розвиватися. У справах вас супроводжуватиме успіх, зусилля принесуть результати. У вихідні можливі конфлікти, тримайте емоції під контролем. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

РИБИ. У вас нагромадилося чимало справ і невирішених проблем, які відкладати вже не можна. Але не намагайтеся зробити все відразу, починайте з найголовнішого. У роботі намічаються цікаві перспективи, не упустіть свій шанс. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel