Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Олег Винник виявився  не вовком, а зайцем

Знову «бабло побєділо зло»...

Фото radiosvoboda.org.

Олег Винник виявився не вовком, а зайцем

Популярний співак знявся в одному кліпі з російськими зірками, які підтримували анексію Криму й агресію Росії на Донбасі

Відео з’явилося на YouTube–каналі гурту «Мир 519». Крім Олега Винника, у ньому задіяні зірки, які не раз висловлювалися на підтримку окупації території України: Дмитро Пєвцов, Валерія, Аскольд Запашний, Ігор Крутой та інші. За задумом, артистам треба було сказати фразу «Усім мир!». Мовляв, ми за мир у всьому світі. А про те, що існує війна між Україною та Росією, ніхто, звісно, й не згадував. І тим паче не прозвучало звернення до Путіна із закликом припинити агресію проти України і вивести війська з окупованих територій. Таким своїм «миротворством» Винник розмиває відповідальність за війну і фактично пропонує українцям капітулювати, плюючи на героїв, які поклали своє життя за волю рідної землі. Певно, хоче російських грошей. Побачимо, чи не з’явиться раптом десь у спільному концерті з тамтешніми «зірками».

Які секс-символи, така і боротьба за серця прекрасних пані. 

Ось як емоційно відреагувала на витівку співака психолог та громадська діячка Лариса Волошина: «Показово, що Олег Винник, який став для українських жінок мало не секс–символом, навіть не розуміє, що демонстрація боягузтва, відмова від боротьби — це зовсім не по–чоловічому. Таке угодовство з агресором могло б позбавити його любові багатьох фанаток. Але найсмішніше, що мільйони «молодих вовчиць» теж не можуть зрозуміти різницю між примирним смородом і запахом тестостерону. Вони, напевно, не побачать нічого поганого в тому, що їхній улюбленець знімається не на тлі військової техніки та військового пікселя, а на міжсобойчику ґвалтівників їхньої рідної країни. Тому Винник не винен. Вся справа в публіці та стандартах мужності, прийнятних серед обивателів. Які секс–символи, така і боротьба за серця прекрасних пані».

Лія ЛІС.

Telegram Channel