Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Знову ця капосна «стрілка»?

Помітивши на колготках затяжку, негайно змажте місце навколо «стрілки» прозорим лаком для нігтів.

Фото sam-sdelay.com.

Знову ця капосна «стрілка»?

Настання холодів усі сприймають без піднесення. Жіноцтво ж особливо не любить осені: знову не настарчиш на ті колготки! А тут як на зло: тільки взяла нову пару — уже й «стрілка» не забарилася… А така «прикраса» зіпсує навіть найбільш продуманий і стильний образ. Щоб якомога довше вберегти цей предмет гардеробу цілим, дотримуйтеся кількох простих, але важливих правил

Купуйте колготки з посиленими швами. Зазвичай їх роблять на носках і в ділянці промежини. Ще один лайфхак — якщо дозволяє взуття, одягніть під колготки короткі капронові шкарпетки–підслідники, щоби створити бар’єр між нігтями й тонкою тканиною.

Зволожуйте шкіру на ногах. Іноді п’ятки стають шершавими, на стопах з’являються мозолі й натоптиші, які запросто можуть порвати тоненькі колготки. Погодьтеся, значно легше натягнути капрон на гладенькі доглянуті ніжки.

Вибирайте пару відповідного розміру. Величезна помилка — намагатися натягти колготки, які апріорі є малими. В кращому випадку вони порвуться в процесі одягання, в гіршому — після виходу з дому або під час важливого заходу. На всіх упаковках виробники розміщують таблицю розмірів. Якщо ваші параметри перебувають на межі між номерами, краще купіть більший.

Підпилюйте нігті на руках. Будь–які кутики чи заломи — ворог №1. Аби не зачепити колготки, перш ніж їх натягати, переконайтеся, що нігті на руках підстрижені й акуратно підпиляні. Персні і браслети, особливо з гострими виступами й камінням, також краще одягати після того, як колготки вже на ногах.

Одягайте колготки правильно — від носка до стегна. Зберіть капронки в «гармошку» й акуратно підтягайте від пальців до п’ятки, від п’ятки — вгору.

Будьте обережні з «блискавками». Взуваючи черевики або чобітки з таким замочком, застібайте їх повільно, тримаючи палець між «блискавкою» та колготками.

Бережно періть. Хто нині знаходить час для ручного прання? Та у випадку з колготками це найкращий варіант, щоб уберегти капрон від затяжок. Якщо ж ви все таки вирішили довірити цю роботу пральній машині, покладіть їх у спеціальний мішок для білизни й обирайте делікатний режим.

Зупиніть «стрілку». Помітивши на колготках затяжку, негайно змажте місце навколо «стрілки» прозорим лаком для нігтів — він «запечатає» дірку, запобігши серйознішій «катастрофі».

Telegram Channel