Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 7–13 жовтня

ОВЕН. Пануватимуть прекрасний настрій, гарне самопочуття й упевненість у собі. Не хапайтеся за багато справ одночасно, а краще виберіть головну й доведіть її до кінця. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. Не поспішайте, не квапте подій і не беріть проблеми близько до серця. Якщо не можете їх вирішити, то міняйте ставлення до них, адже не все так погано, як вам здається. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

БЛИЗНЮКИ. Можете опинитися в центрі подій. Матимете цікаві ділові пропозиції. Відкриються нові перспективи і в роботі, і в особистому житті. У вихідні відпочиньте на природі. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

РАК. Для успіху потрібна ретельна підготовка й перевірка інформації. Не відмовляйтеся від допомоги друзів, але тримайте події на особистому контролі. Все, що позбавлене раціональності, приречене на провал. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

З’являться передумови для позитивних змін у житті й кар’єрі.

ЛЕВ. Тиждень піднесе сюрпризи, але не тільки приємні. Ви можете вдало використовувати корисні зв’язки у професійній сфері. У вихідні більше часу приділяйте близьким. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ДІВА. Доведеться потрудитися, щоб при відстоюванні власних інтересів не скривдити інших. Необхідно зосередитися й багато часу присвятити роботі. Вихідні вдалі для багатьох починань. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ТЕРЕЗИ. З’являться передумови для позитивних змін у житті й кар’єрі. Не довіряйте чуткам, інакше зруйнуєте стосунки з близькою людиною. У вихідні одержите важливу новину. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

СКОРПІОН. Забудьте про відпочинок. Попереду – нові проєкти, завдання, плани. І все це обіцяє успіх та прибуток. Особисте життя складеться так, як ви мріяли. Вихідні проведіть на природі. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ. Вам необхідна уважність, навіть скрупульозність. Довіряй, але перевіряй – девіз цього тижня. Можете піднятися на вищу сходинку в кар’єрі й заробити більше, ніж раніше. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

КОЗЕРІГ. Щоб успішно просуватися вперед, забудьте про сумніви й комплекси. Не кваптеся втілювати задумане, не обміркувавши дрібниць. У вихідні не проявляйте відкрито дружніх почуттів. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ВОДОЛІЙ. Необхідно підбити певні підсумки, що і хто для вас є значимим. Вдасться розширити ділові зв’язки та налагодити корисні контакти. В особистому житті можливі сумніви й ревнощі. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

РИБИ. Доведеться робити те, що потрібно, а не те, що хочеться. Будьте відкриті для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей. У вихідні критично оцінюйте свої дії та добирайте у спілкуванні слова. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Telegram Channel