Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Тома Круза покатали київським метро

Зірки Голлівуду бувають не часто в Офісі Президента.

Фото president.gov.ua.

Тома Круза покатали київським метро

30 вересня жителі і гості столиці України були ошелешені, коли в підземці зустріли одного з найзнаменитіших голлівудських акторів

57-річного Круза супроводжував помічник Президента Володимира Зеленського Андрій Єрмак. Не ясно тільки, американець спустився на одну з найкрасивіших станцій метро – «Золоті ворота», щоб помилуватись нею чи щоб оцінити її, як майбутнє місце для кінозйомок. Бо саме задля цього глава держави і запросив Тома Круза в Україну – вибрати якусь локацію для одного зі своїх нових кінопроєктів. Володимир Зеленський перерахував, скільки у нашій країні цікавих місць для створення кіно: сучасні урбаністичні пейзажі, старе місто, залишки радянського минулого, тихі та затишні хутори, фантастичні мальовничі краєвиди...

Видно, що Володимиру Зеленському набагато приємніше спілкуватися з актором, ніж із американським президентом Дональдом Трампом.

Президент також розповів представнику Голлівуду, що недавно Верховна Рада ухвалила зміни до Закону про кінематографію, якими передбачено компенсації іноземним виробникам, які знімають фільми в Україні. Пан Зеленський переконаний, що цей закон зробить нашу державу привабливою для потужних світових кіновиробників. На спільних фото із Томом Крузом Володимир Олександрович, до речі, виглядає щасливим. Видно, що з актором йому набагато приємніше спілкуватись, ніж із американським президентом Дональдом Трампом.

Ну, а ми будемо сподіватися, що скоро з’явиться новий кіношедевр за участю Тома Круза, й українці зможуть упізнати у фільмі чи то «Золоті ворота», чи то якесь інше місце нашої, без сумніву, красивої країни. Чи навіть побачимо поруч із голлівудськими зірками когось з українських акторів.

А поки чекаємо на нове кіно, нагадаємо кращі фільми за участю Тома Круза: «Чоловік дощу», «Інтерв’ю з вампіром», «Із широко закритими очима», «Дні грому», «Місія нездійсненна», «Ванільне небо». Гарного перегляду!

Лія ЛІС

Telegram Channel