Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Запрягали довго – нарешті, схоже, поїхали! (відео)

Оце так!

Фото: Укрінформ

Запрягали довго – нарешті, схоже, поїхали! (відео)

Луцька «Волинь» здобуває третю поспіль перемогу й скорочує відставання від лідерів першості

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 13-й тур. «Волинь» (Луцьк) – «Черкащина» (Черкаси) – 3:0 (1:0 – Сіаваш Хагназарі, 39 хв.; 2:0 – Денис Кожанов, 43 хв.; 3:0 – Ігор Карпенко, 90+2 хв.).

– Всю Волинь вітаю з перемогою, – заявив після гри головний тренер луцького клубу Андрій ТЛУМАК. – Ми здолали суперника і дуже надіялися на ці три очки. Зіграли, в принципі, солідно, два м’ячі забили в першому таймі, закріпили третім. Дуже радий за Ігоря Карпенка, що він забив, тому сьогодні, мабуть, задоволені грою.

Коли ми в статусі тих, хто наздоганяє, для нас кожен момент і кожна гра – як останні, як фінал. І так із хлопцями говоримо, що в нас усі матчі як фінал. Тому спочатку йде якась нервозність, але коли забиваємо, гра заспокоюється.

Потрібно бути мужиками, терпіти і працювати – тоді все прийде. Найголовніше – не опускати рук. Програв не той, хто програв, а той, хто здався. Ми в будь-якому випадку будемо битися до кінця задля виходу у Прем’єр-лігу, і ви бачите, що потроху скорочуємо відстань. Тому все нормально, головне – вірити в те, що ми робимо, і результат прийде.

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel