Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Американка вигодувала  28 чужих немовлят

Зцідженим замороженим молоком Крістіна вирішила поділитися з тими, у кого його не вистачає.

Фото fakty.ua.

Американка вигодувала 28 чужих немовлят

Жителька міста Вірджинія-Бич Крістіна Реш впродовж останніх півтора року зцідила і заморозила більш як 350 літрів грудного молока

Спершу щодня ця процедура займала у неї 3—4 години. Тепер на зціджування йде утричі менше часу. 29-річна мама двох діток охоче ділиться своїм молоком з іншими малюками. Жінка зізнається, що буде робити це до тих пір, поки зможе. За словами Крістіни, у неї гіперлактація. Тобто, вона має більше молока, ніж потрібно її синочку. Малюк народився на 6 тижнів раніше строку і його відразу ж помістили у відділення інтенсивної терапії. Годували через зонд. Дитя щодня з’їдало 60—70 мілілітрів молока, тим часом як Крістіна зціджувала 2—3 літ­ра за день. Решту заморожувала в спеціальних пакетах. Як то кажуть, про запас. Сподівалася, коли син повернеться додому, то в нього буде вдосталь маминого. Але як тільки хлопчика виписали із лікарні, то з’ясувалося, що молока достатньо і без замороженого. Тоді жінка вирішила віддати його подругам–мамам, у яких воно пропало. Згодом пані Реш приєдналася до групи «Людське молоко для людських дітей», щоб знайти жінок, у яких його не вистачає. А таких виявилося чимало.

Серед тих, кому Крістіна віддала молоко, була дитина, мама якої загинула, прийомні малята, а також з особливими потребами, котрим не підходять дитячі суміші.

Серед тих, кому Крістіна віддала молоко, була дитина, мама якої загинула, прийомні малята, а також з особливими потребами, котрим не підходять дитячі суміші.

— Одна з мам приїжджала до мене за 100 кілометрів, щоб забрати молоко для своєї дівчинки, — розповідала жінка.

Зараз її молодшому синові півтора року. Однак Крістіна продовжує годувати його грудьми. Жінка зізналася, що робитиме це до тих пір, поки він не відмовиться. Молочка поки що достатньо. Тож пані Реш обіцяє продовжувати ділитися ним з іншими дітками.

Джерело: fakty.com.ua.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel