Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Підступна інфекція звалила  Грицька Гарбуза

Волинь-нова

Підступна інфекція звалила Грицька Гарбуза

Проте, тільки-но вийшовши з реанімації, він передав нове завдання на наш інтелектуальний конкурс і побажання колегам та читачам: не кашляти, піднімати чарку за здоров’я друзів, берегти себе і своїх рідних! А хто став переможцем попередніх турів – дізнаєтеся у наступному номері

Грицько ГАРБУЗ «Гарбуз із секретом» – 7 (2020)

а, а, а, в, в, е, е, з, і, і, і, і, л, л, л, м, м, о, р, р, с, т, т, т, ф, ю, ь, ь.

Серед цих 28 букв заховано медичне ім’я «батька» і двох «синів», старшому з яких свого часу надав популярності один український політик. Саме фото цього діяча ми і заховали в гарбузі. Якщо правильно складете букви – здогадаєтесь, про кого йде мова. До речі, з імені старшого «сина» починається прізвище політика. А в найменні молодшого розмістився цілий іспанський футбольний клуб.

Чиє фото ми заховали у гарбузі?

Спеціальний приз – 150 гривень – отримає той, хто найяскравіше опише, як відгадував запитання.

Слово-відповідь треба надіслати до 26 лютого тільки у вигляді sms-повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775 (наприклад: «М’яч», «Три ведмеді», «Володимир Зеленський»).

Увага: з одного номера можна відправляти лише одне sms! Цей номер і братиме участь у жеребкуванні при розіграші призових 200 гривень, якщо правильних відповідей буде більше двох. А ще спеціальний приз – 150 гривень – отримає той, хто в листі на поштову адресу (43 025, Луцьк, просп. Волі, 13) чи електронну ([email protected]) найяскравіше опише, як відгадував запитання.

До зустрічі!


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel