Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Шахраї обдурили фермерку на 102 000 гривень

Отакої!

Фото: ua.depositphotos.com

Шахраї обдурили фермерку на 102 000 гривень

Увага: нова схема виманювання грошей!

Цими днями в тенета пройдисвіта потрапила очільниця одного з фермерських господарств Горохівщини. Жінку зацікавило оголошення в інтернеті про продаж міндобрив за здешевленою ціною. Зателефонувавши за вказаним номером, замовила його 22 тонни. Ошуканець і справді передав замовлення на завод, де виробляється добриво, разом із номером телефону замовниці, а виробник чесно зв’язався з нею і домовився про дату й годину доставки.

Мішки розвантажать тоді, коли на вказаний рахунок вона перерахує 102 тисячі гривень, що жінка й зробила. Після цього не могла зрозуміти, чому ще й прибулий водій просить заплатити за крам аж 180 тисяч гривень.

Доки везли товар у село, шахрай устиг поставити покупчині умову: мішки розвантажать тоді, коли на вказаний рахунок вона перерахує 102 тисячі гривень, що жінка й зробила. Після цього не могла зрозуміти, чому ще й прибулий водій просить заплатити за крам аж 180 тисяч гривень. Усе стало ясно, коли знову набрала номер пройдисвіта з інтернету. Він, звісно, вже був поза зоною досяжності.

До слова, на ті ж самі, як кажуть, граблі аграрниця наступила вдруге. Кілька років тому вона залишилася ні з чим, перерахувавши аферистам 70 тисяч гривень за пальне.

Працівники Горохівського відділу поліції вже вкотре застерігають громадян від покупок на сумнівних сайтах.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel