Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Тримач для телефону: заряджаємо зручно і безпечно

Для його виготовлення знадобиться пласка пластикова пляшка з-під шампуню.

Фото samotuzhky.com.ua.

Тримач для телефону: заряджаємо зручно і безпечно

 Постійне користування ґаджетами зумовлює необхідність їх частої підзарядки, проте не завжди для цього є належні умови: чи то шнур надто короткий, чи то розетка далеко від стола або тумбочки... Вберегти мобільник, щоб на нього ніхто не наступив (якщо ви поклали його на підлозі) або не скинув, зачепивши провід, допоможе простий і бюджетний пристрій, який легко можна зробити власноруч

Для його виготовлення знадобиться пласка пластикова пляшка з-під шампуню, фломастер, ніж і плівка-самоклейка (серветка для декупажу, тканина і клей – на ваш вибір) – для оздоблення.

Із пластикової ємності знімаємо етикетки, вимиваємо її від залишків мийного засобу, висушуємо. На підготовленій пляшці фломастером наносимо лінії, по яких обрізатимемо її: висота по окружності має становити близько 2/3 висоти телефона, а на задній стінці треба залишити на 10–12 см більше. На цьому виступі прорізаємо прямокутник, що за розміром і формою відповідає вилці зарядного пристрою чи трохи більший. Отримуємо своєрідну «кишеньку», в яку зручно покласти мобільник, вмикаючи в розетку через отвір. На цьому етапі можна й зупинитися, адже тримач цілком функціональний.

Головне – тепер вашому телефону під час заряджання не загрожує падіння і пошкодження. 

Проте варто затратити ще зовсім небагато часу, щоб подбати і про його естетичний вигляд. Найпростіший варіант – обтягнути пластик плівкою-самоклейкою, вирізавши її спершу трішки більшого розміру, а потім, після обклеювання, підрівняти краї. Немає самоклейки? Змастіть поверхню тримача клеєм ПВА й обтягніть тканиною чи крафтовим папером, яким обгортають подарунки. Підійде й оздоблення аплікацією, декупажем, розпис фарбами тощо. Головне – тепер вашому телефону під час заряджання не загрожує падіння і пошкодження.

 

 

 
 

  

Telegram Channel