Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Фільм «Захар Беркут» покажуть у кінотеатрах США та Канади

Гасло стрічки: «У свободі – моя сутність».

Фото uainfo.org.

Фільм «Захар Беркут» покажуть у кінотеатрах США та Канади

Права на показ стрічки відомого українського режисера Ахтема Сеїтаблаєва купила американська компанія Shout Factory

«Українське кіно дуже рідко з’являється на екранах в американських та канадських глядачів. І ми пишаємося, що можемо ознайомити Північну Америку з нашими фільмами. Не мали сумнівів, що «Захар Беркут» зацікавить колег зі США», — зазначив менеджер із міжнародних продажів FILM. UA Distribution Євген Драчов. Раніше права на показ стрічки були продані в Іспанію, Німеччину, а також Литву, Латвію та Естонію.

Головне, щоб влада, прикриваючись коронавірусом, не загальмувала розвиток українського кіно, яке почало відроджуватись після Революції гідності.

Гарна новина. Тут головне, щоб влада, прикриваючись коронавірусом, не загальмувала розвиток українського кіно, яке почало відроджуватись після Революції гідності. Тоді побачимо ще не один наш фільм на світових екранах.

До речі

Стрічку зняли англійською мовою, потім продублювали українською, адже в картині задіяли п’ятеро акторів із США та Британії, зокрема, роль Захара Беркута зіграв Роберт Патрік, відомий за фільмом «Термінатор-2: Судний день».

Цитата

Роберт ПАТРІК, про свого кіногероя Захара Беркута:

«Людина повинна думати вільно і має бути готова за це боротися. Мені здається, що це співзвучно з тією свободою, яку ми маємо у Сполучених Штатах Америки. Чи будемо тікати, чи будемо боротися за те, у що віримо? На яку найбільшу жертву може піти людина заради своєї мети? Ці теми дуже поширені в нашому суспільстві, тому я переконаний, що «Захар Беркут» сподобається глядачам».

Лія ЛІС.

Telegram Channel