Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що віщують зорі волинянам

А ви довіряєте гороскопам?

Фото YouTube.

Що віщують зорі волинянам

Гороскоп на 29 червня — 5 липня

ОВЕН. Ваш оптимізм і вміння не піддаватися зневірі будуть дуже корисні. Тиждень може подарувати здійснення планів та можливість змінити роботу, якщо звичайно ви цього забажаєте. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. Ймовірні різкі перепади настрою, хоча особливих причин для цього не передбачається. Вам зараз просто необхідно завершити розпочаті справи. Не занадто довіряйте порадам доброзичливців, більше покладайтеся на себе. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

БЛИЗНЮКИ. Ймовірний успіх у професійних справах, одержанні додаткового прибутку. Особисте життя вас теж порадує. Дива дійсно трапляються, ви в цьому переконаєтеся на власному досвіді. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

РАК. У вас почалася смуга везіння й легких удач. Вам вистачить сил і енергії для реалізації задуманого. Ваші пропозиції будуть схвалені начальством, але зажадають від вас максимальної зосередженості. Сприятливий день — середа, несприятливий — четвер.

ЛЕВ. Вдалий період для початку нових важливих справ. У вашому житті настає новий етап, у роботі від вас будуть потрібні повна віддача й застосування всіх знань, які ви маєте. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ДІВА. Тиждень обіцяє бути яскравим та пам’ятним якщо не за результатом вашої діяльності, то, як мінімум, за своїм емоційнім запалом. У вихідні бажано виявити обачність, небезпечно сваритися, потім буде вкрай важко помиритися. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

ТЕРЕЗИ. При вмілій комбінації оптимізму й гнучкості ви зможете досягти важливої мети. Працюйте — і ваші професійні досягнення забезпечать вам гідне існування. Зверніть увагу на інтелектуальну сферу діяльності — у ній на вас очікує успіх. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

СКОРПІОН. У вас з’явиться шанс продемонструвати всю глибину й силу вашої особистості. Але постарайтеся не тільки висловлюватися, але й прислухатися до співрозмовників. Варто сконцентруватися на найважливішому– і ви опинитеся в перших рядах. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Ваші амбіції змусять вас рухатися вперед, до нових вершин. Виявляться вдалими поїздки, завершення старих справ і початок нових цікавих проєктів. Короткочасна подорож обіцяє казковий відпочинок. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

КОЗЕРІГ. Не варто нічого міняти, задовольняйтеся поки тим, що маєте. Саме час розібратися з боргами та врегулювати стосунки з партнерами. Запасіться терпінням. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

ВОДОЛІЙ. Якщо ви прагнете знайти нову роботу й нових друзів, то зараз саме час. Ваші ідеї будуть прийняті й підтримані начальством і колегами. Ймовірна неформальна зустріч, від неї будуть залежати багато найближчих подій в діловій сфері. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

РИБИ. Постарайтеся реально розраховувати свої сили й не звалювати на себе зайву роботу і обтяжливі зобов’язання. Дотепність дасть змогу побачити важку ситуацію з іншої сторони та знайти оригінальний спосіб вирішення. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

Telegram Channel