Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Мер Нововолинська із українським урядовцем поговорили російською (Відео)

Чернишов пообіцяв докинути на ремонт стадіону в Нововолинську 7 мільйонів.

Фото Нововолинськ.com.ua.

Мер Нововолинська із українським урядовцем поговорили російською (Відео)

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов минулої п’ятниці разом із головою облдержадміністрації Юрієм Погуляйком та іншими чиновниками відвідав Нововолинськ та Володимир-Волинський

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов минулої п’ятниці, 3 липня, побував у Володимирі-Волинському та Нововолинську.

Посадовець у місті гірників, зокрема, побував на стадіоні спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар». Міський голова Віктор Сапожніков розповів йому про реконструкцію цього об’єкта, яка проводиться у зв’язку із 70–річчям міста. Кошторисна вартість ремонту становить 21 мільйон гривень, уже освоєно 6 мільйонів. Зараз активно облаштовують бігові доріжки, на які буде витрачено 9 мільйонів гривень. Варто зазначити, що ці роботи, а також капітальний ремонт трибун стадіону спортивно–оздоровчого комплексу проводиться у рамках програми Президента України «Україна – чемпіон». Урядовець запевнив, що місто може розраховувати на його підтримку. Зокрема, на завершення реконструкції буде виділено 7 мільйонів гривень.

До речі, пан Сапожніков розмовляв зі столичним гостем... російською мовою. Відео розмови розмістив Нововолинськ.com.ua. Ми намагалися взяти у нього коментар щодо доцільності переходу на іноземну, але вийти на зв’язок із ним не вдалося.

Ми намагалися взяти у нього коментар щодо доцільності переходу на іноземну, але вийти на зв’язок із ним не вдалося.

Міністр також ознайомився з роботою сучасного ТОВ «Кроноспан УА».

Депутат обласної ради Валерій Курстак звернувся до високопосадовця з проханням поінформувати керівництво Кабміну про катастрофічну ситуацію з будівництвом шахти №10 і найближчим часом вжити невідкладних заходів.

Того дня Олексій Чернишов зустрівся з володимир-волинським міським головою Петром Саганюком, відвідав низку об’єктів, зокрема садочок №8 «Вишиванка», ІРЦ «Жовта парасоля» та стадіон «Олімп». Перший заступник очільника Княжого міста Ярослав Матвійчук розповів про досягнення громади та результати спів­праці з фондом ЮНІСЕФ. Ішлося про роботу з проєктом «Місто, дружнє до дітей та молоді», молодіжні ініціативи.

P. S. Від Віктора Борисовича ми хотіли б почути відповідь на запитання: «Чи міністр не достатньо кмітливий, щоб розуміти українську мову, чи це було підлабузництво?»

Григорій КАРПОВИЧ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel