Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Пововнення в сім'ї українських зірок. «Вітайте Марію Тарасівну третю —  так схожа на татуся!»

«Наша Марійка прийшла в цей світ із манікюром, як і годиться справжній леді!»

Фото з instagram-сторінки Тараса ТОПОЛІ.

Пововнення в сім'ї українських зірок. «Вітайте Марію Тарасівну третю — так схожа на татуся!»

Лідер відомого гурту «Антитіла» Тарас Тополя та співачка Alyosha втретє стали батьками

У них народилася донечка. Про щасливу подію повідомив у своєму Instagram новоспечений татусь. Чоловік оприлюднив першу світлину з дівчинкою. «Вітайте Марію Тарасівну третю! Прийшла в цей світ із манікюром, як і годиться справжній леді!» — написав артист, розсекретивши таким чином й ім’я довгоочікуваної донечки.

Зі свого боку мамa поділилася, у кого вдалася Марійка:

«Маруся раз, два, три калина

Чорнявая дівчина…

Схожа так на татуся!».

Прихильники пари засипали подружжя привітаннями.

Старшого сина співачка народжувала у США, а меншого — в Києві.

Зазначимо, що Тарас Тополя й Alyosha виховують ще двох хлопчиків — 7–літнього Романа та 4–річного Марка. Старший син з’явився на світ у США, а молодший — в Києві. Причому, якщо народження первістка було дуже складним, то другі пологи виявились легшими, — можливо, тому, що на них майже випадково потрапив чоловік. «З Марком ми впоралися за три години — півтори години переймів і півтори — самі пологи, — згадувала якось співачка. — Просто попросила Тараса привезти щось. Він зайшов до родової палати, я так схопила його, що й не помітила, як він залишився до кінця».

Тим часом Тарас каже, що йому не принципово бути присутнім під час народження малюка. «Можу копати, а можу не копати, можу сидіти, а можу стояти. Як краще коханій. Якщо вона захоче, щоб я був поруч, — я буду. Для мене немає чогось такого, що а–а-а, там щось стається! Відбувається органічний, нормальний, творчий процес», — зізнався Тополя.

Нагадаємо, українські музиканти записали пісню на підтримку білорусів: «Нічога ня спыніць ідэю...»

Лія ЛІС.

Telegram Channel