Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що віщують зорі волинянам наступного тижня

А ви довіряєте гороскопам?

Фото Pixabay.

Що віщують зорі волинянам наступного тижня

Гороскоп на 24 — 30 серпня

ОВЕН. На роботі ймовірні зміни до кращого. Не будьте консерватором, виявіть відкритість до нового, комунікабельність — і ви досягнете успіху. У вихідні повеселіться від душі в колі друзів. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. Ви зможете подолати перешкоди, якщо докладете максимум сил і терпіння, будете спокійними і наполегливими. Не робіть поспішних висновків щодо коханої людини. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

БЛИЗНЮКИ. Ймовірно, ви одержите вигідну ділову пропозицію. Зосередьтеся на найголовнішому, зараз не час розпорошувати сили на дрібниці. У вихідні друзі запросять вас на вечірку. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

Реклама Google

РАК. Не варто проявляти підвищену активність — це може обернутися конфліктними ситуаціями з оточуючими, втратою сил і грошей. А ось спокійна, рутинна робота обіцяє кар’єрний зліт. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ЛЕВ. Ваші таємниці можуть відкритися, тому готуйтеся давати пояснення. Але у вас з’явиться шанс підняти свій авторитет і знайти спільну мову з колегами. Ви зможете досягти значних висот. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

Нагадаємо, «слуга народу» Давид Арахамія став зіркою «Битви екстрасенсів».

ДІВА. Ймовірні перепади настрою можуть привести до творчої й психологічної кризи. Вам не без труда вдасться втілити свої проєкти в життя. Постарайтеся не ідеалізувати минуле. Попереду на вас чекають доленосні знайомства. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Ви зможете плідно попрацювати над завершенням важливої справи й успішно реалізувати намічений план. У роботі буде досить сильний дух суперництва. Якщо ви ще не були у відпустці, відправляйтеся до моря. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СКОРПІОН. Настає успішний, наповнений яскравими подіями тиждень. Вас чекає солідний прибуток і приваблива ділова пропозиція. Ваші плани вдало реалізуються, авторитет зросте. У вихідні душу зігріє турбота коханої людини. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Довірте частину справ надійним партнерам, за собою залиште найголовніше. Постарайтеся обіцяти тільки те, що зможете виконати. Вихідні проведіть з родиною. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ. Вам може дістатися нелегке завдання, однак ви виконаєте його бездоганно. Це забере у вас багато сил, але й принесе корисний досвід. У вихідні уникайте непотрібних і втомливих контактів. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ВОДОЛІЙ. Нестандартний підхід до вирішення проблем дасть позитивний результат. Не варто критикувати колег і партнерів, це може перерости у конфлікт. У вихідні відпочиньте подалі від чужих очей. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

РИБИ. На роботі знадобиться все ваше самовладання, щоб зберігати спокій. Начальство явно чекає від вас дій, спрямованих на виправлення нинішньої не найкращої ситуації. Можливе ускладнення стосунків із родичами. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

Telegram Channel