Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Слуга народу» Давид Арахамія став зіркою «Битви екстрасенсів»

Хм, якщо «95 квартал» привів до влади «Слуг народу», то чому б «Битві екстрасенсів» не створити яку-небудь фракцію відьом та відьмаків?

Фото 24tv.ua.

«Слуга народу» Давид Арахамія став зіркою «Битви екстрасенсів»

Щоправда, брав участь в цьому шоу глава парламентської фракції ще до приходу у політику

В оприлюдненому епізоді екстрасенси серед чоловіків у залі шукають мільйонера. Ним виявився Арахамія, який знімався під іменем Девід Браун. «Людина з великим серцем, з мільйонами — це ви. Вам воздасться за те, що ви комусь допомагаєте (Давид Арахамія — волонтер, помагав війську. — Ред.)», — звернулась до нього екстрасенс Анна Арджеванідзе.

Ну що ж, пора в Україні створювати міністерство у справах екстрасенсів.

До речі, міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський, який раніше очолював СТБ, в інтерв’ю «Громадському» заявив, що завдяки «Битві екстрасенсів» «було розслідувано багато кримінальних справ, а невинно засуджені люди вийшли з в’язниць». На телеканалі уточнили: «Лише за період 2013 — 2015 років завдяки програмі були відправлені на дорозслідування близько 15 справ, сім несправедливо засуджених осіб були випущені на свободу, а в десяти випадках злочинці затримані або вже понесли покарання».

Ну що ж, пора в Україні створювати міністерство у справах екстрасенсів.

Де взяти гроші на нього? Не дати суддям та поліції, все одно —вся надія українців не на них, а на екстрасенсів...Ну що ж, пора в Україні створювати міністерство у справах екстрасенсів.

Василь КІТ.

Telegram Channel