Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що нам віщують зорі першого весняного тижня

Волинь-нова

Що нам віщують зорі першого весняного тижня

Гороскоп на 2 — 8 березня

ОВЕН. У вас може з’явитися стільки різнобічних інтересів, що вдома ви станете рідким гостем. Гарний період для налагодження особистого життя. Тільки не вірте лестощам і компліментам. Вихідні — гарний час для мандрів. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. Вам випаде унікальний шанс перетворити супротивників на союзників, але діяти необхідно дипломатично. Можлива зміна роботи і нові знайомства. Не вірте ніяким слухам і пліткам. У вихідні побудьте з родиною. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ. На вас чекають чудові перспективи, особливо в особистому житті, і здійснення заповітної мрії. Удача сама пливе до ваших рук, все вдається легко й без зусиль. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

РАК. Роботи багато, як ніколи, але вас це не лякає. Швидко підніметесь кар’єрними сходами. В особистому житті не все так гладко. Ви зрозумієте, хто вам дійсно потрібний, а з ким не по дорозі. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ЛЕВ. Ваша інтуїція загостриться як ніколи. Навіть у складних ситуаціях ви безпомилково визначите правильну лінію поведінки. У вихідні погодьте ваші плани з близькими людьми. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

ДІВА. Завдяки своїй працездатності, сумлінності і пунктуальності ви доб’єтеся успіху. Не сприймайте критику негативно. У сімейному житті можливі непорозуміння, постарайтеся почути свою половинку. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ТЕРЕЗИ. Настає гарний час для реалізації творчих проєктів, проявіть такі якості, як ініціативність і рішучість. Не варто критикувати колег або чоловіка, ви зачепите їх за живе. Будьте м’якшими та делікатнішими. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

СКОРПІОН. Вам удасться досягти кар’єрних висот, матимете додатковий прибуток і вигідні пропозиції. Все складеться на вашу користь. Стосунки з коханою людиною стануть для вас дуже важливими. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Ваші енергія та напористість дуже вплинуть на всіх, з ким вам доведеться спілкуватися. Прагнення досягти бажаного приведе вас до заповітної мети. У вихідні можливі розбіжності з друзями. Що ж, буває. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ. Настає час рішучих дій. Вам можуть запропонувати цікаву і перспективну роботу. Стосунки з близькими будуть гармонійними, а діти порадують своїми успіхами. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

ВОДОЛІЙ. Імовірне просування по службі або поїздка за кордон. Не відмовляйтеся від допомоги друзів, ваші сили та можливості не безмежні. Не давайте приводу для сварки на роботі й у родині. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

РИБИ. Ви стаєте просто незамінною людиною на роботі. Доведеться виправдовувати довіру. Тільки не робіть це на шкоду особистому життю. Можливі нові цікаві знайомства. Вихідні проведіть на свіжому повітрі. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel