Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Повій на Майдані» придумав соратник Коломойського

Депутату від «Слуги народу» Олександрові Дубінському і його матері належить 17 автомобілів, серед яких — Maserati й колекція Mercedes, а також 24 квартири, два будинки, 70 соток землі.

Фото 24tv.ua.

«Повій на Майдані» придумав соратник Коломойського

Одіозний народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубінський під час Євромайдану виконував замовлення людей Януковича з дискредитації Революції гідності та Віталія Кличка

Про це йдеться в розслідуванні «Бігус.інфо». Журналісти оприлюднили листування Дубінського з Ольгою Семченко, головою проросійського медіахолдингу «Вєсті» й цивільною дружиною тодішнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Дубінський, зокрема, розписав план «Майдан меншості», який серед іншого включав відомий фейк «про повій на Майдані», а також «активності» щодо одного з лідерів протесту — Віталія Кличка. Так, за сценарієм Дубінського, було знято постановочний відеоролик за участю проституток, які розповідали про те, що вони надають сексуальні послуги учасникам Євромайдану. Дубінський пропонував разом із підставними повіями затримати кількох «реальних вуйків із Буська», яким, мовляв, «захотілося кохання» на Майдані. Розрахунок був на те, що дружини, матері й сестри, побачивши ролик, не пускатимуть чоловіків на протести.

Олександр Дубінський пропонував разом із підставними повіями затримати кількох «реальних вуйків із Буська», яким, мовляв, «захотілося кохання» на Майдані. Розрахунок був на те, що дружини, матері й сестри, побачивши ролик, не пускатимуть чоловіків на протести.

Судячи з листування, Ольга Семченко, яка керувала процесом із дискредитації Революції гідності та її учасників, дуже переживала щодо того, щоб «матеріал» Дубінського про «повій на Майдані» потрапив на телеканал «1+1» та в іноземні ЗМІ. Нагадаємо, що стаття «Повії з Окружної перебралися на Майдан» вийшла у «Вістях» 27 грудня 2013 року.

 

 

Крім того, Дубінський пропонував очорнити Віталія Кличка фейковими польотами в Москву. «Багато обговорюється фейковий сюжет про Віталія Кличка (в листуванні. — Ред.). Ідея в тому, щоб показати, як він літає в Москву. Для цього Дубінський пропонує орендувати один із чартерних літаків, яким користується і Кличко, для польоту в Росію, а потім просто намалювати дані про перетин кордону. У тексті сюжету, який Дубінський висилає Ользі, окремо виділено «фотошоп» і «підставний реалістичний спікер», — повідомляє «Бігус. інфо».

Фейкове «розслідування» про польоти Кличка мало вийти у двох серіях. Дубінський підготовку і подальшу рекламу оцінив у 50 тисяч доларів. А загальна вартість плану «Майдан меншості» становила 500 тисяч доларів.

До речі

  •  Депутату від «Слуги народу» Олександрові Дубінському і його матері належить 17 автомобілів, серед яких — Maserati й колекція Mercedes, а також 24 квартири, два будинки, 70 соток землі. «Мама любить швидкість!» — відповів він журналістам щодо великої кількості машин, зареєстрованих на матір.
  •  Олександра Дубінського записують до так званої «групи Коломойського» у Верховній Раді. Крім нього, в цю групу входить ще до 50 народних обранців від «Слуги народу», які орієнтуються на інтереси одіозного олігарха. Також до «людей Коломойського» зараховують і депутатську групу «За майбутнє», в яку входить волинянин і давній партнер та друг Коломойського Ігор Палиця. Деякі оглядачі «групу Коломойського» у парламенті називають «золотою акцією», за допомогою якої олігарх робить ще більшим свій вплив на Президента Володимира Зеленського.
  •  Олександр Дубінський очолив виборчий список кандидатів у депутати Київської обласної ради від партії «Слуга народу».

Дарія КЛИЧ.

Telegram Channel