Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Гороскоп: чудовий час для раків

«Будьте уважні до нової інформації, вам можуть зробити цікаву і вигідну пропозицію». Фото today.ua.

Волинь-нова

Гороскоп: чудовий час для раків

Передбачення на 12 – 18 жовтня

ОВЕН. Підготуйтеся до насиченого й досить напруженого періоду. Вам необхідно сконцентруватися на найголовнішому й не розпорошуватися по дрібницях. Навантаження на роботі бажано звести до мінімуму. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. Не все бажане реалізується, але не варто впадати від цього у розпач і зневіру. Депресія – не помічник у справах. Знаходьте в будь-якій ситуації позитивні моменти, радійте тому, що відбувається, і ви побачите, як життя покаже вам світлу сторону. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ. Будьте уважні до нової інформації, вам можуть зробити цікаву і вигідну пропозицію. Знадобиться самота, а з нею можуть виникнути проблеми. В особистому житті можна розраховувати на романтику, ніжність і турботу. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

РАК. Ви продемонструєте оточуючим блискучий професіоналізм. Це чудовий час. Стосунки з колегами будуть гарними й конструктивними. Спільна справа об'єднає вас і усуне розбіжності. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

ЛЕВ. Не бажано починати щось нове. Обмежтеся дрібними справами й намагайтеся відгородити себе від неприємних зустрічей. Можна проявляти активність, багато питань зрушаться з мертвої точки. У вихідні досягнете блискучих результатів. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

ДІВА. Не варто особливо довіряти своїм передчуттям та інтуїції. Вирішальне значення для просування до потрібної мети буде відігравати інформація, тільки обов'язково переконайтеся в її вірогідності. Можливо доведеться займатися декількома справами одночасно, проте результати порадують. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п'ятниця.

ТЕРЕЗИ. На перший план можуть вийти проблеми кар'єри. Головне – не ризикувати й не пускатися в авантюри. Не звалюйте на себе чужі обов'язки і проблеми, інакше не впораєтеся з поставленими завданнями. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Не звалюйте на себе чужі обов'язки і проблеми, інакше не впораєтеся з поставленими завданнями.

СКОРПІОН. У справах професійних вам будуть потрібні несподіваний підхід і швидка реакція. Ваші ідеї принесуть значний дохід. Саме зараз ви можете прийняти важливе доленосне рішення, яке змінить ваше особисте життя на краще. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ. Ви зможете зайняти активну позицію і добитися успіху в будь-якій сфері діяльності. Вихідні гарні для відпочинку в колі родини, якщо ви самі все не зіпсуєте, намагаючись нав'язати близьким свою точку зору на усі питання разом. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

КОЗЕРІГ. Саме час із усією серйозністю задуматися про майбутнє й прийняти важливе рішення, від якого буде залежати ваше подальше життя. Бажано, щоб ріст вашої активності й заповзятливості не перетворювався на імітацію бурхливої діяльності. Постарайтеся не сперечатися з начальством. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий – субота.

ВОДОЛІЙ. Ваші почуття можуть бути піддані випробуванням. Не виключені також обмани й зради, але краще довідатися про те, що відбувається у вас за спиною. На роботі вас може супроводжувати успіх, якщо ви не будете розмінюватися по дрібницях. Сприятливий день – середа, несприятливий – п'ятниця.

РИБИ. Ви будете схильні проявляти поблажливість до власних недоліків, але при цьому багато чого вимагати від інших. Не піддавайтеся на провокації, тому що вас захочуть використовувати, втягуючи в конфліктну ситуацію. У вихідні займіться облаштованістю будинку. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

 

«Будьте уважні до нової інформації, вам можуть зробити цікаву і вигідну пропозицію». Фото today.ua.
«Будьте уважні до нової інформації, вам можуть зробити цікаву і вигідну пропозицію». Фото today.ua.

Читайте також на нашому сайті – «На Волині фермер виростив півкілограмові персики».

Telegram Channel