Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Переможець шоу  «Голос країни» Сасанчин працює касиром в АТБ

Фото telekritika.ua.

Переможець шоу «Голос країни» Сасанчин працює касиром в АТБ

Він робить ремонт у столичній квартирі зі своєю співмешканкою, але оформляти стосунки поки що не планує

18–річний переможець десятого сезону вокального шоу «Голос країни» на «1+1» Роман Сасанчин (на фото) зізнався, що працює в Києві касиром магазину АТБ. Про це він розповів у інтерв’ю «1+1». «Деякі підходили і знімали, до чого дожився переможець «Голосу країни». Мені не було соромно», — сказав співак.

Разом із ним у магазині касиром працює і його дівчина Іванна, з якою хлопець переїхав до столиці. Пара живе у квартирі, подарованій Сасанчину каналом «1+1» як переможцю проєкту.

Разом із ним у магазині касиром працює і його дівчина Іванна, з якою хлопець переїхав до столиці. Пара живе у квартирі, подарованій Сасанчину каналом «1+1» як переможцю проєкту. За словами хлопця, одружуватися поки що не планує. «Потрібно придивитися», — пояснив він.

Сасанчин став переможцем шоу «Голос країни» навесні 2020 року. Він був учасником команди співачки Тіни Кароль. Народився Роман 1 квітня 2002–го в селі Садки Заліщицького району Тернопільської області. Співає з п’яти літ. 2012–го також брав участь у «сліпих прослуховуваннях» першого сезону «Голос. Діти», але тоді жоден із тренерів до нього не повернувся.

Лія ЛІС.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel