Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Щоб зігрітися холодної пори...треба скуштувати солянки

Фото receptes.tvnet.lv.

Щоб зігрітися холодної пори...треба скуштувати солянки

Чи не найліпше зарадить у цій ситуації гаряча перша страва. Одна з них — ситна і смачна солянка збірна м’ясна

Інгредієнти: 1,5 л води, 300 г яловичини, 200 г шинки, 250 г копчених сосисок, 250 г курятини, 2 цибулини, 4–5 солоних огірків, 3 ст. л. томатної пасти, 3 ст. л. вершкового масла, сметана, лимон, оливки, зелень.

Більше рецептів смачних гарячих страв — у «Цікавій газеті на вихідні» за 22 жовтня.

 

Приготування. З яловичини зварити бульйон, наприкінці додати курятину, шинку і сосиски. М’ясо вийняти, нарізати шматочками, бульйон процідити і поставити на вогонь. Цибулю покраяти невеликими кубиками, обсмажити на вершковому маслі, додати томатну пасту і пасерувати 2–3 хвилини. Солоні огірки порізати дрібною соломкою і приварити в невеликій кількості рідини. В каструлю з киплячим бульйоном всипати нарізане м’ясо, цибулю й огірки, посолити і поперчити за смаком, варити хвилин 6–8. Готову солянку розлити в тарілки, на кожну порцію додати ложку сметани, скибочку лимона, 1–2 оливки, притрусити посіченою зеленню.

 

 

Реклама Google

 

Більше рецептів смачних гарячих страв — у «Цікавій газеті на вихідні» за 22 жовтня. А любителям гостреньких приправ у наступному випуску видання, 29 жовтня, розкажемо, як замаринувати гіркий перець. Не пропустіть!

Telegram Channel