Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Стара Сеньойора» кректала, але три очки у валізу  таки спакувала

Підопічні Андреа Пірло в цьому поєдинку мало нагадували прудконогих «зебр», але до перемоги таки дісталися.

Волинь-нова

«Стара Сеньойора» кректала, але три очки у валізу таки спакувала

«Динамо» було не безнадійним — чекаємо на поєдинок із «Ференцварошем» Сергія Реброва

Ліга чемпіонів. Груповий турнір. Група G. 1–й тур. «Динамо» (Київ, Україна) — «Ювентус» (Турин, Італія) — 0:2 (0:1 – Альваро Мората, 46 хв.; 0:2 – Альваро Мората, 84 хв.;)

20 жовтня 2020 року. Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». Головний суддя Овідіу Гацеган (Румунія).

Київське «Динамо», повернувшись у груповий турнір Ліги чемпіонів після чотирирічної перерви, стартувало з поразки туринському «Ювентусу» — команді, яка взяла дев’ять поспіль чемпіонських титулів у Серії А.

Італійський гранд без мегазірки Кріштіану Роналду у своєму складі, який захворів на коронавірус, чогось захмарного не продемонстрував і на шмаття «біло–синіх» таки не розірвав. А Сергій Сидорчук та Віталій Миколенко навіть заслужили чимало компліментів на свою адресу.

Це перший програш «біло-синіх», відколи на тренерський місток команди заступив Мірча Луческу.

Господарям добряче не пощастило на першій хвилині другого тайму. Іспанський нападник «Старої Синьйори» Альваро Мората виявився найспритнішим на добиванні після відбитого Георгієм Бущаном перед собою удару Деяна Калусевскі й вгатив м'яч у сітку воріт.

Ближче до завершення поєдинку Мората оформив дубль, встановивши остаточний рахунок у зустрічі – 0:2. Цього разу іспанського забивайла відверто не втримав 18–річний захисник киян Ілля Забарний.

Це перший програш «біло–синіх», відколи на тренерський місток команди заступив Мірча Луческу.

Проте навіть поразка не завадила Жерсону Родрігесу, який у другому таймі замінив Карлоса де Пену, стати чимось на кшталт національного героя Люксембургу. Адже він — перший громадянин цієї країни, який зіграв у груповому турнірі ЛЧ!

Дивимося огляд матчу:

В іншому матчі нашої групи каталонська «Барселона» на «Камп Ноу» вела 3:0 у поєдинку з угорським «Ференцварошем» Сергія Реброва. Однак Жерард Піке заробив вилучення і пенальті у свої ворота (класний пас на Токмака Нгуена, якого й «завалив» Піке, віддав Олександр Зубков). А вже з «точки» у різні кути голкіпера «Барселони» Нето та м’яч розвів ще один наш хлопець у складі «Ференцвароша» Ігор Харатін! Щоправда, навіть у меншості «Барса» ще двічі забила, довівши рахунок до 5:1.

За воротами

Мірча Луческу, головний тренер «Динамо»:

«Перемогла команда, яка була сильнішою, досвідченішою. Дві помилки через відсутність досвіду привели до забитих голів. Могли краще зіграти в обороні. Можливо, 2:0 — дуже багато для такого поєдинку, адже в кінці матчу ми заслуговували забити свій гол. Але якщо брати загалом, то «Ювентус» був сильнішим і заслужено виграв.

Задоволений грою, але не задоволений помилкою на 46–й хвилині, після якої ми пропустили гол. Це повністю змінило ситуацію на полі. Ми виходили на другий тайм із тим, щоб ризикнути, забити гол і виграти матч. Але зробили це занадто пізно.

Треба сконцентруватися на матчах УПЛ і зустрічах із «Ференцварошем». «Ювентус» і «Барселона» — команди трохи вищого рівня. Проте організація гри і сама гра наших футболістів дає надію на майбутнє. Не можна сказати, що ми грали погано, ми грали дуже добре».

Вже 28 жовтня «Динамо» зіграє на виїзді з «Ференцварошем», а «Ювентус» прийматиме «Барселону».

 

Турнірна таблиця групи G
М Команда І В Н П М О
1. «Барселона» 1 1 0 0 5–1 3
2. «Ювентус» 1 1 0 0 2–0 3
3. «Динамо» 1 0 0 1 0–2 0
4. «Ференцварош» 1 0 0 1 1–5 0


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel