Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Через ліквідацію районів на Волині змінюється структура поліції

Фото зі сторінки Поліції Волинської області у Facebook.

Через ліквідацію районів на Волині змінюється структура поліції

Буде два районні управління і стільки ж районних відділів

Оскільки на Волині утворено 4 райони з центрами у Луцьку, Володимирі–Волинському, Ковелі та Камені–Каширському, наказом Національної поліції України затверджено нову організаційно–штатну структуру територіальних підрозділів Головного управління у Волинській області. Тож віднині в нас — чотири територіальні підрозділи поліції.

Наказом Національної поліції України затверджено нову організаційно-штатну структуру територіальних підрозділів Головного управління у Волинській області.

До складу Луцького районного управління поліції входять відділення поліції в Ківерцях, Горохові та Луцькому районі й відділ поліцейської діяльності в Рожищі. Тимчасове виконання обов’язків начальника управління тут покладено на підполковника Сергія Рудницького. До Володимир–Волинського районного відділу поліції увійшли відділення поліції в Нововолинську, відділ поліцейської діяльності в Іваничах та сектор поліцейської діяльності в Локачах. Очолив його майор Василь Майданюк.

Ковельським районним управлінням поліції керуватиме майор Андрій Литвин. Сюди увійшли відділення поліції в Любомлі й Ратному, відділ поліцейської діяльності у Старій Вижві та сектори поліції в Шацьку й Турійську. Камінь–Каширський районний відділ поліції включає в себе відділення поліції в Маневичах та відділ поліцейської діяльності у Любешові. Його керівник — підполковник Сергій Редько.

Усіх нових очільників у чотирьох районах Волині, їхніх заступників, а також керівників відділів поліцейської діяльності, відділень та секторів представив цими днями начальник Головного управління Нацполіції в області полковник Юрій Крошко.

Ольга БУЗУЛУК.

Telegram Channel