Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинянка-віцеміс Всесвіту відсвяткувала 85-літній ювілей

У СРСР такі досягнення українці навіть і не снилися б.

Фото volyn.tabloyid.com.

Волинянка-віцеміс Всесвіту відсвяткувала 85-літній ювілей

Мова про знану акторку та телеведучу Аліцію Бобровську

Уже багато років жінка разом із родиною мешкає в США. Славу їй принесла участь і призове місце в конкурсі «Міс Всесвіт», який відбувся 1958-го в Каліфорнії (США), пише сайт «Район. Історія».

Аліція Бобровська народилась 8 січня 1936 року в польській родині у Володимирі–Волинському. Там вона мешкала до початку Другої світової війни. Потім із сім’єю переїхала у Ґданськ на півночі Польщі. Ще з дитячих років Аліція любила співати і танцювати. Вже тоді мріяла стати відомою акторкою. Саме тому після закінчення школи вона поїхала до Кракова вступати на акторський факультет.

Уродженка Володимира–Волинського отримала чимало вигідних пропозицій від кінорежисерів і зрештою оселилася в Америці назавжди.

Реклама Google
 

Студенткою вона часто брала участь у конкурсах краси. Приміром, у 1956 році стала найсимпатичнішою студенткою міста Кракова, а в 1957–му — віцеміс Балтійського узбережжя. Популярність їй забезпечила перемога на першому післявоєнному конкурсі «Міс Полонія» у Кракові. Згодом Аліція їде до США, щоб позмагатися за звання «Міс Всесвіт». У підсумку вона стала IV віцеміс Всесвіту.

У СРСР такі досягнення українці навіть і не снилися б.
У СРСР такі досягнення українці навіть і не снилися б.

 Читайте також: Відома модель розповіла, як схуднути за 10 днів без дієт.

Після того уродженка Володимира–Волинського отримала чимало вигідних пропозицій від кінорежисерів і зрештою оселилася в Америці назавжди.

Сергій ВИШЕНЬКА.

Telegram Channel