Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Помер Женя Лукашин із фільму «Іронія долі»

Після звістки про смерть актора Барбара Брильська сказала, що ридає і «не має сил говорити» про колегу, якого любила все життя.

Фото із сайту youtube.com.

Помер Женя Лукашин із фільму «Іронія долі»

Серце актора Андрія Мягкова зупинилось у 82 роки

Зірка кіно часів СРСР найбільше знаний глядачами за роллю Жені Лукашина у фільмі Ельдара Рязанова «Іронія долі, або З легкою парою!». Також артист знявся в картинах «Службовий роман», «Жорстокий романс», у продовженні «Іронії долі» та інших.

Андрій Мягков виступив проти захоплення Криму Росією.

У 2015 році Міністерство культури України склало так званий «білий список» діячів культури й мистецтва різних країн, які підтримують територіальну цілісність і суверенітет нашої країни. До нього увійшов і Андрій Мягков, він виступив проти захоплення Криму Росією.

Цитата

«Фільм «Іронія долі» поставив хрест на моїй кар’єрі. Усі вважають мене алкоголіком, хоч насправді я спиртного не люблю, а баню просто не–на–ви–джу! Я цей фільм не дивився вже років 20. Це насилля над глядачем, коли його показують у Новорічну ніч».

До речі

  •  У війну, під час блокади Ленінграда, родина Мягкова хотіла евакуюватись. Але на катер потрапив лиш Андрій із батьком, а мамі з сестрою не вистачило місця. Тоді батько вирішив повернутись назад, щоб сім’я була разом. Як тільки судно відпливло, у нього влучила бомба, всі загинули.
  •  Андрій Мягков є автором кількох детективних романів, які, за його словами, написав «лише тому, що дружині не вистачає цікавої літератури».
  •  На зйомках «Жорстокого романсу» актор ледь не загинув: його човен потрапив під лопаті пароплава і розлетівся на друзки. Мягков зник під водою. Коли на поверхні з’явився його парик, оператор був упевнений, що відзняв останні секунди життя актора… Але слідом виплив і сам Мягков. Потім він кілька днів святкував свій другий день народження.
  •  Був одружений із акторкою Анастасією Вознесенською. Дітей не мали. На запитання чому, відповідали, що в молодості повністю віддавали себе роботі і не мали часу на щось інше.

Лія ЛІС.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel