Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 1 — 7 березня

ОВЕН. Гірші часи позаду, ви з радістю повернетеся до роботи та милих повсякденних турбот. Принесуть позитивні результати поїздки та справи, пов’язані з розширенням поля діяльності. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ТЕЛЕЦЬ. Побільше впевненості у власних силах, і зберігайте емоційну рівновагу, але при цьому більше довіряйте своїй інтуїції. У вихідні постарайтеся проявити терпіння й не квапте подій. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ. Ситуація складається на вашу користь. Зараз ви упевненим кроком ідете до своєї мрії. Усі зміни — до кращого. Вас порадують і кар’єра, і любов. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

РАК. Ви можете досягти багато чого. Постарайтеся не звертати уваги на дрібні неприємності, зосередьтеся на найголовнішому, не варто витрачати свою енергію на дрібниці. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

ЛЕВ. Є ризик утомитися від вирішення чужих проблем. Стримайте політ фантазії, час для цього трохи невдалий. Можуть виникнути проблеми з пунктуальністю як з вашої власної провини, так і з не залежних від вас причин. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ДІВА. Обстановка в професійній сфері надзвичайно вдала для активних дій. Однак постарайтеся ставити перед собою реальні цілі, щоб уникнути ілюзій і подальших розчарувань. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ТЕРЕЗИ. Ваша ініціативність здатна стати запорукою успіху й благополуччя надалі. Є ймовірність цікавої поїздки, кар’єрного росту й приємних змін в особистому житті. Цей період сприятливий для знайомств і подальшого розвитку стосунків. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН. Ваші досвід і майстерність принесуть вам значний прибуток. Ви зможете виграти не просто одну битву, а усю війну. Ваше життя на очах змінюється на краще. Любов вкаже шлях до щастя. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Навіть якщо вас будуть критикувати, не звертайте з обраного шляху. Не кваптеся брати на себе керівництво або займати лідируючу позицію, адже заздрісники тільки й чекають, що ви оступитеся. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

КОЗЕРІГ. Зможете завести гарні знайомства, цьому буде сприяти дар красномовства й уміння переконувати. На роботі доведеться розраховувати тільки на свої сили і можливості. Надійність ваших партнерів — досить умовна. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ВОДОЛІЙ. Ви зрозумієте, з яких елементів часом складається ваше життя. Постарайтеся не піддаватися на емоційні провокації, якщо не прагнете відчути себе знесиленим. Буде найкращим пасивний відпочинок. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

РИБИ. На вас чекає динамічний і наповнений різноманітними подіями період. Ви готові до нового, що б не було його джерелом. Не втрачайте часу на сумніви й занадто довгу підготовку. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

Реклама Google

Читайте також: Погода на понеділок: весна стукає у двері.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel