Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Народила дитину в брудному туалеті й викинула у вигрібну яму

Кожна хвилина для новонародженого могла стати останньою, але Небеса і добрі люди не дали статись найгіршому…

Фото Vernon Wiley.

Народила дитину в брудному туалеті й викинула у вигрібну яму

Немовля дивом врятували

У селищі Панютине Харківської області жінка знайшла в закинутій вуличній вбиральні новонароджене маля. Його плач почула випадково, коли проходила повз залізничний вокзал. Дитя було у целофановому пакеті, зав’язаному на вузол. Малюк народився у смердючому та брудному туалеті, а в отвір на підлозі його кинула горе–матір. Будь–якої хвилини дитина могла або задихнутися, або померти від переохолодження.

«У мене був просто шок. Мені хотілося кричати, хотілося плакати. Напевно, мене Бог за руку повів, щоб врятувати цю дитинку. Зазвичай я так рано не виходжу», — розповіла очевидиця Валентина Хролова для ТСН. Вона сама не змогла витягнути дитину, тому зателефонувала рятувальникам та медикам.

Мені хотілося кричати, хотілося плакати. Напевно, мене Бог за руку повів, щоб врятувати цю дитинку. Зазвичай я так рано не виходжу.

Першою примчала карета «швидкої допомоги». Фельдшер вирішив не чекати на підмогу, тож самотужки зірвав дошку з підлоги та дістав дитину. Новонароджений малюк був загорнутий у пакет, а навколо шиї обвилася пуповина. Його негайно доставили в лікарню. Діагностували переохолодження, але зараз уже все добре. Хлопчик абсолютно здоровий, важить понад три кілограми і має неабиякий апетит.

Читайте також: Тетяна зарізала чоловіка і поїхала в Єгипет до коханця.

Поліцейські одразу ж знайшли матір. 41–річна місцева жінка уже має чотирьох дітей від різних чоловіків, але з нею вони не живуть (менших забрали батьки, а повнолітні мешкають окремо). На обліках у будь–яких службах або у лікарів горе–матір не стояла і не стоїть. За те, що залишила сина у небезпеці, їй світить до трьох років колонії.

Микола ПАШКО.

Telegram Channel