Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як зазнімкувати дитину, аби вийшла вдала фотосесія

Фото із сайту sun-inside.me.

Як зазнімкувати дитину, аби вийшла вдала фотосесія

Уже помітно потепліло, тож дітлахів на вулиці побільшало. Кожна мама милується своїм малюком, як він підріс, що вміє. І щоб зберегти ці прекрасні миті не лише у пам’яті, слід робити чергову фотосесію

Що ж важливо врахувати, аби вона не стала стресом для малечі? Рекомендовано фотографувати із дещо більшої відстані, застосовуючи зум. Так тло буде більш розмитим, а дитина під час фотосесії не напружуватиметься через вторгнення в особистий простір.

Найкрасивіші світлини — ті, які зроблені зранку або надвечір, фотографи звуть цю пору «золотим часом». У м’якому світлі вдасться отримати максимально природні кадри. Удень не ставайте проти сонця — на зображенні буде видно тінь мами з фотоапаратом.

Не слід брати темний чи строкатий одяг, найкращий варіант – кремові та світлі тони, які добре відбивають світло та завдяки яким колір обличчя видаватиметься свіжішим.

Якщо хочете отримати більше фотографій, на яких малюк дивиться в кадр, почепіть на камеру щось яскраве чи одягніть смішний кашкет.

Якщо хочете отримати більше фотографій, на яких малюк дивиться в кадр, почепіть на камеру щось яскраве чи одягніть смішний кашкет. Таким чином вдасться втримати дитячу увагу.

Чудовою буде зйомка з домашніми улюбленцями. Хоч тварини і не позуватимуть, однак із ними можна отримати цікаві кадри — собака, що радісно біжить за малюком, чи кіт, який лащиться до ноги, чудово доповнять світлину.

Ще одна ідея — зробити дощову фотосесію. Для цього придбайте дитині прозору парасольку та яскравий дощовик. Малюк у гумових чобітках і жовтому пальто, що стрибає по калюжах, класно виглядатиме на фоні похмурого дня.

На природі можна облаштувати креативну фотозону. Цікаво дивитиметься в кадрі дитина з бутербродом на фоні картатого пледа та корзини з продуктами. За натхнення легко облаштувати вігвам із кількох дощок та тканини.

Звісно, легше фотографувати дитину, яка гуляє з мамою чи татом. Сімейна фотосесія також може бути у вигляді пікніка, ігор на траві чи в пісочниці та перегонів. Якщо маєте бажання, залучіть друзів свого малюка, однак встежити одразу за кількома «моделями» значно важче.

Читайте також: На Любешівщині зацвіли первоцвіти

Telegram Channel