Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 26 квітня — 2 травня

ОВЕН. Постарайтеся заради своїх особистих інтересів не закидати роботу. Навпаки, варто особливу увагу звернути на ваш кар’єрний ріст, тому що можливі досить привабливі пропозиції. Щоб добитися успіху, тримайте під контролем свої емоції. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Таємне стане явним. Будьте реалістом у вирішенні особистих проблем, які звалилися на вас. Ви зможете поглянути на багато речей по–новому й побачити те, чого раніше не зауважували. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

БЛИЗНЮКИ. Вас підхопить вітер змін, причому приємних. І це торкнеться у першу чергу особистого життя. До того ж з’явиться шанс добитися успіху в діловій і фінансовій сферах. Ваш позитивний погляд на світ допоможе з легкістю справлятися навіть з найскладнішими завданнями. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

РАК. Використовуйте зустрічі з керівництвом у своїх цілях. Ситуація, можливо, зажадає від вас уміння справлятися з додатковим навантаженням. У вихідні відпочиньте від суєти й турбот. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ЛЕВ. Для вас настає цікавий період. Енергія б’є ключем, тому вам багато чого буде вдаватися. Спробуйте поменше говорити й більше слухати. Намагайтеся зберігати нейтральну позицію. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

ДІВА. Ви можете одержати інформацію, яку вам краще зберегти в таємниці. На міцне й тривале співробітництво ні в роботі, ні в особистому житті зараз не розраховуйте, усе досить ілюзорно. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ТЕРЕЗИ. Вас очікують емоційний сплеск, енергія, здоров’я й успіх. Будь–яка справа буде вдаватися й практично будь–яка мрія може здійснитися. У вас може з’явитися непереборне бажання змінити коло спілкування, велика ймовірність появи нових знайомих, близьких вам за духом. Сприятливий день — середа, несприятливий — четвер.

СКОРПІОН. Нові справи обіцяють солідний прибуток. Ваша енергія та зібраність будуть творити дива. Удача дасть змогу залишити багато серйозних проблем у минулому. У вашому житті починається яскравий і вдалий період. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

СТРІЛЕЦЬ. Вам легко буде реалізувати свої творчі задуми як в індивідуальній, так і в колективній роботі. Результативними виявляться далекі поїздки та відрядження. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — субота.

КОЗЕРІГ. Вам доведеться зібратися, від вас будуть потрібні стійкість і терпіння. Будьте відкриті для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей. Ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими начальством. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

ВОДОЛІЙ. Очікуються важливі зустрічі й напружені переговори. Чим активніші ви будете, тим більше зможете добитися. Частиною роботи поділіться з колегами. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

РИБИ. Результати роботи зможуть нині вас порадувати й принести моральне і матеріальне задоволення. Постарайтеся не з’ясовувати стосунків й не сперечатися з начальством. У вихідні займіться повсякденними справами. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

Реклама Google

Читайте також: Епіфаній розповів, як українці зможуть освятити паску на Великдень в умовах карантину.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel