Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Гороскоп кохання на жовтень

Волинь-нова

Гороскоп кохання на жовтень

Час сприятливий для роботи над собою. Ті, хто перебуває у пошуку другої половинки, можуть попрацювати над іміджем. А ті, хто у стосунках, — проаналізувати своє ставлення до коханої людини

ОВЕН (21 березня — ​20 квітня)

Є ймовірність, що самотні Овни зблизяться з людиною, до якої раніше не проявляли інтересу.

Ті, хто давно перебуває у стосунках, можуть сміливо думати про їх узаконення. Жовтень чудово підходить для такого відповідального кроку. Щастя новоствореним родинам гарантоване.

Сімейні представники цього знака передбачатимуть бажання коханої людини. Така здатність не залишиться непоміченою, тож ваша половинка теж намагатиметься приємно здивувати.

Самотнім представникам цього знака не варто ігнорувати запрошення сходити в гості.

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня — 20 травня)

Самотнім представникам цього знака не варто ігнорувати запрошення сходити в гості, театр, кіно, взяти участь у торжестві. Можливо, саме там зустрінете свою долю.

Ті Тельці, які мають пару, повинні подбати про спільний відпочинок. Відсутність уваги та постійне нехтування потребами близької людини можуть уже в наступному місяці стати причиною розлучення.

Одруженим Тельцям не варто докоряти коханим. Проаналізуйте свою поведінку. Спокійно обговоріть усі питання — і ви порозумієтеся.

БЛИЗНЮКИ (21 травня — 22 червня)

Тим, хто ще не знайшов своєї половинки, не варто сподіватися на серйозні стосунки. Цього місяця насолоджуватиметеся любовними пригодами, змінюючи партнерів, як тільки почнуть набридати.

У закоханих пар пануватимуть гармонія і порозуміння.

Сімейні Близнюки намагатимуться обходити гострі кути у стосунках, вважаючи за краще зберігати в родині мир і спокій.

РАК (23 червня — 22 липня)

Самотні Раки повинні частіше виходити в люди — буде більше шансів познайомитися з цікавими особистостями.

Побутові справи заважали стосункам закоханих пар, але тепер усе зміниться. Ви опинитеся у полоні пристрасті.

В одружених Раків не буде серйозних сварок і скандалів, але не виключені суперечки через родичів.

ЛЕВ (23 липня — 23 серпня)

Вільним представникам цього знака другий місяць осені обіцяє увагу протилежної статі й приємні подарунки.

Тим Левам, які мають пару, варто попрацювати над поліпшенням стосунків, особливо коли вже спостерігалася напруженість.

Жовтень підштовхне Левів до любовних пригод, однак перед тим як зав’язати пристрасний роман, потрібно подумати про наслідки. Для сімейних пар вони можуть бути руйнівними.

ДІВА (24 серпня — 23 вересня)

Одиноким Дівам жовтень обіцяє нові знайомства, однак вони не переростуть у міцні зв’язки.

Тим, хто знайшов собі пару, доведеться проаналізувати стосунки з партнером і подумати, що робити далі. 

Сімейним Дівам необхідно забути про впертість. Надмірний тиск на другу половинку може дати неочікуваний результат, не нав’язуйте своєї думки, інакше конфліктів не уникнути.

ТЕРЕЗИ (24 вересня — 23 жовтня)

Самотні представники знака можуть відновити старі зв’язки, необхідно лише зрозуміти: треба це робити чи все таки варто почати життя з чистого аркуша, адже з’явиться відразу декілька претендентів на ваше серце.

Парам необхідно проаналізувати свої стосунки. Якщо не виходить вирішити конфлікт самостійно, то зверніться до психолога.

Одруженим Терезам слід бути більш відкритими. Ваша кохана людина повинна бути впевнена в тому, що її цінують і розуміють, тож враховуйте не тільки свої бажання. Важливо знаходити компроміс.

СКОРПІОН (24 жовтня — 22 листопада)

Більшість самотніх Скорпіонів зустріне саме ту людину, яка відповідатиме їхнім вимогам, однак не варто поспішати — щоб краще зрозуміти одне одного, потрібен час.

Закохані відчують бажання провести час разом та насолодитися романтичною атмосферою. І їм це вдасться.

Сімейним представникам цього знака варто подбати про продовження роду, зірки гарантують здоров’я майбутній дитині.

СТРІЛЕЦЬ (23 листопада — 21 грудня)

Самотнім варто звернути увагу не тільки на нових знайомих, а й на вже сформоване коло спілкування. Можливо, близька людина — поруч.

Тим, хто у парі, доведеться посвятити партнера у свої плани, інакше образи й незадоволення гарантовані. Сімейним Стрільцям важливо у круговерті робочих буднів не забувати про кохану людину й родину. З цієї причини можливі дрібні конфлікти. Запобігти їм допоможе спільний відпочинок.

КОЗЕРІГ (22 грудня — 20 січня)

У самотніх Козерогів, ймовірно, зав’яжеться роман, для цього лише потрібно не замикатися в собі — невпевненість може відлякати партнера.

Закохані представники цього знака відчують потребу в радикальних змінах. Багато хто захоче перевірити стосунки і за результатами перейти на новий рівень.

У жовтні сімейним Козерогам буде не до особистого життя. Проблеми родичів не залишать часу на романтику.

ВОДОЛІЙ (21 січня — 20 лютого)

Очікуються романтичні знайомства та побачення. Водолії, які готові до серйозних стосунків, зустрінуть надійного партнера.

Для пар виникне загроза у вигляді нового захоплення, й необхідно буде зробити вибір. У більшості випадків стосунки зруйнуються. Дехто задумається про офіційний союз.

Легковажність одружених Водоліїв викликатиме незадоволення у другої половинки, що позначиться на взаєминах. Необхідно переглянути свої пріоритети.

Читайте також: «Пробач, мамочко!»

РИБИ (21 лютого — 20 березня)

Самотніх представників цього знака чекає неймовірний успіх у протилежної статі. Взаємна симпатія може перерости у серйозні зв’язки.

Риби, які перебувають у стосунках, остаточно переконаються, що поруч із ними надійна людина, яка оточить їх турботою та ніжністю.

Тим, хто давно у шлюбі, варто відновити романтику. Варто відкласти всі справи і провести час зі своєю половинкою.

За матеріалами sylnaukraina.com.ua, astrorok.ru.

Telegram Channel