Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Донжуанський список

«Приємно, коли від одного твого вигляду мліють усі жінки. Але…»

Фото із сайту publish.com.ua.

Донжуанський список

Скільки любовних перемог треба чоловікові, аби він врешті заспокоївся. Виявляється, межі нема

Золоте століття

Жінок тоді не питали, які чоловіки їм подобаються. Мужчини вирішували це між собою. Як? Розподіляли жінок прямо пропорційно чоловічій м’язовій масі — найдужчий отримував найкращу. З жінками розмова була короткою (точніше, її взагалі не було): за коси — і до себе в печеру.

… Усе зіпсували давні греки, які винайшли не тільки багато корисних чоловічих речей (демократію, філософію, математику, спорт, азартні ігри та публічні будинки), а й поезію, чим ускладнили колишню простоту залицяння. Жінки звикли до ліричних «сюсюкань» і красномовства.

Їх довелося завойовувати. Можна було нанизати суперників на шпагу чи тупцювати під балконом, голосячи ідіотські романси під розладнану гітару, але так і не домогтися примхливої красуні. Бо в неї з’явилася власна думка. Коли жінки насмілилися визначати, як чоловікам одягатися і скільки разів на тиждень митися, кавалери почали запихати волохаті стегна в атласні лосини, обприскуватися східними пахощами і завивати кучері.

Колекція панталонів

Тоді й з’явилися так звані донжуанські списки. Ти міг бути героєм усіх наполеонівських воєн, але якщо не мав гучних любовних перемог, який ти чоловік? Молоді люди того часу з підліткового віку полювали за жіночими серцями. Тренувалися на покоївках, а згодом переходили на світських спокусниць. Потім розпорювали кілька ворожих животів на полі битви, і ось — готовий світський лев.

У середньому сучасний чоловік за період сексуальної активності має 12 — 15 партнерок, жінка — 6–8 партнерів. Чому? По–перше, чоловіки схильні завищувати свої досягнення, а жінки — занижувати.

Донжуанський список для аристократа означав не менше, ніж родовід, тому оформлявся трепетно і скрупульозно. Оскільки любовну перемогу, на відміну від військової, важко підтвердити документально. Пред’являлися пікантні сувеніри з гардеробу підкореної красуні — шовкові підв’язки, мереживні хусточки, лайкові рукавички. Сучасні донжуани колекціонують трусики, що менш галантно, та більш красномовно. Втім, колекціонувати дамські панталони, погодьтеся, було б досить проблематично.

Криза жанру

Донжуанські списки нараховували сотні імен. «Моє весілля з Наталі (це моє сто тринадцяте кохання) вирішено», — пише Пушкін у листі. Мовляв, доки не добрав сотні, одружуватися несолідно. Тепер показники скромніші.

Соцдослідження показали, що в середньому сучасний чоловік за період сексуальної активності має 12 — 15 партнерок, жінка — 6–8 партнерів. Чому? По–перше, чоловіки схильні завищувати свої досягнення, а жінки — занижувати.

По–друге, дослідження не охоплюють професійних жриць кохання. Це, звичайно, не означає, що із зазначених 15–ти партнерок половина — повії. Проте в пана, що досяг у послужному списку заповітної сотні, їх може бути не половина, а всі 99%. Один відсоток — дружина, секс із якою закінчився наступного дня після повернення з весільної подорожі.

Оптимізація процесу

Так, справжній чоловік повинен мати успіх у жінок. Приємно, коли від одного твого вигляду мліють усі. Проте присвячувати цьому все своє життя не варто. Можна з донжуана перетворитися на вульгарного бабія, який у гонитві за кількістю геть утратив уявлення про якість. Жінки посідають важливе місце в житті чоловіка, але це ще не все.

Перехворівши на юнацьке колекціонування жіночих трусиків, ми у стосунках із прекрасною половиною починаємо прагнути не кількості, а якості, чим оптимізуємо процес поповнення донжуанського списку.

Для того, щоб підтримувати хорошу сексуальну форму, рекорди ні до чого. Запам’ятайте: справжню жінку однією силою м’язів не скорити.

Федір ДВОРСЬКИЙ, 
dotyk.in.ua.

Читайте також: Ніжки Лорхен.

Telegram Channel