Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
11 речей, які робить чоловік,  коли йому дорога дружина

Коли у вас таке було?

Фото із сайту tutka.ua.

11 речей, які робить чоловік, коли йому дорога дружина

Якщо з моменту знайомства минуло кілька днів, не варто поспішати з’ясовувати, як він ставиться до вас та що відчуває. Але на етапі тривалих стосунків про ніжні почуття розкажуть наступні ознаки

1. Він слухає вас

Так, це правда, що жінки багато говорять. Але якщо ви дійсно важливі для чоловіка, він завжди вас вислухає. Ваші думки важливі для нього.

2. Він приділяє вам увагу

Чоловік, який відчуває симпатію і прихильність, прагне проводити разом більше часу. Але лише на першому етапі розвитку стосунків. Далі йде момент природного відсторонення, бажання свободи. Проте якщо чоловік дійсно закоханий, то продовжить проявляти інтерес до вашого життя і всіляко допомагати.

3. Він готовий на все заради вас

Найперше він поводиться як турботливий і уважний чоловік, який може навіть пожертвувати чимось за необхідності. Він піде з вами на романтичну комедію або скасує посиденьки в спортивному пабі з друзями заради вас.

4. Він тішить вас різними приємними речами

Такі маленькі дрібниці, як шоколадка в сумочці, сніданок у ліжко або квіти на робочому столі, дуже доречні в період залицянь. Не варто обманювати себе, гадаючи, що це буде тривати вічно. Згодом, коли стосунки перейдуть на наступний, більш серйозний етап, він почне проявляти любов іншими способами: допомагаючи в побутових питаннях або обіймаючи уві сні.

5. Він ставиться до вас, як до рівної

Йому цікава ваша думка, він серйозно сприймає ваші плани і наміри.

6. На нього завжди можна покластися

Він буде поруч, коли вам це знадобиться.

7. Він не лише обіцяє, він виконує

Якщо каже, що щось зробить, то виконає свою обіцянку. І не кидає слів на вітер.

Завжди добре мати поруч позитивну людину.

8. Він вміє миритися

Люблячий партнер буде прагнути до примирення після будь–якого конфлікту. Абсолютно завжди, без винятків! Йому не спаде на думку маніпулювати вами, змушуючи вибачатися або телефонувати першою.

9. Він змушує вас сміятися

Його почуття гумору допомагає послабити стресові моменти життя. Завжди добре мати поруч позитивну людину.

Читайте також: Луцький плавець побив рекорд України​.

10. Він допомагає вірити в себе

Ця людина може сотворити чудеса з вашою впевненістю. Він завжди допоможе вам впоратися з тривогою і завжди знайде потрібні слова.

11. Він шанобливо ставиться до особистого простору

Люблячий чоловік поводиться делікатно, не нав’язується і не вдирається в особистий простір своєї жінки. Він не боїться виявитися непотрібним, тому утримається від втручання в особисте життя коханої. Йому не потрібні тисячі пояснень, коли ви відчуєте необхідність побути наодинці з собою.

А як поводиться ваш чоловік?

Пишіть на адресу: [email protected] .

Фіа МОНТ.
Джерело: lifter.com.ua.

Telegram Channel